marca-trusted
eLicitatie Certificari

Dispensere hartie igienica

Dispensere hartie igienica, accesorii profesionale de igiena. Peste 25 de modele de dispensere de hartie igienica iti prezentam pe site-ul IgienaPHS.ro. Daca iti doresti un dispenser modern si elegant sau un dozator hartie igienica robust, de capacitate mare, suntem siguri ca vei gasi modelul dorit. Avem in portofoliu produse ale celor mai importanti jucatori din domeniul produselor profesionale de igiena din Europa, precum Tork, Losdi, Kimberly Clark sau Esenia.
Gama noastra de dispensere de hartie este foarte variata si facem eforturi permanente sa iti oferim aceste produse la cele mai avantajoase preturi posibile.

Filtre active

Dispensere de hartie igienica Tork pentru una sau doua role si pentru hartie pliata

Gasiti pe site-ul IgienaPHS.ro dispensere de hartie Tork Jumbo mini sau dispensere de hartie igienica Tork pentru rola normala. De asemenea, puteti opta pentru un dispenser hartie igienica Tork alb sau negru pentru 2 role ori un dozator hartie igienica Tork bulk pach - pentru hartie igienica pliata (impaturita). Si in ce priveste materialele din care sunt realizate dispenserele de hartie, gama de produse este variata: va propunem dispensere de hartie fabricate din inox, din ABS, plastic, plastic transparent, foarte rezistente, special create pentru trafic intens si utilizare frecventa.
 

Preturi avantajoase pentru dispenserele de hartie igienica din oferta noastra

Gama noastra de dispensere de hartie este foarte variata si facem eforturi permanente sa iti oferim aceste produse la cele mai avantajoase preturi posibile. Pastram, in acelasi timp, accentul pe calitate: fiecare dispenser de hartie din oferta noastra este testat de echipa noastra de service, pentru a ne asigura ca produsele comercializate indeplinesc standardele de calitate cu care ne-am obisnuit, de-a lungul timpului, clientii.
 
Vrei sa stii ce tip de dispenser de hartie igienica se potriveste toaletei pe care doresti sa o echipezi? Care sunt costurile produselor, dar si cu ce tip de consumabile se potrivesc si ce alte produse de igiena profesionala ar trebui sa utilizezi? Avem o echipa profesionista, care te va ajuta sa alegi cele mai avantajoase produse de curatenie, in functie de specificul activitatii tale - de la dispensere de hartie igienica si dispensere pentru prosoape sau dozatoare de sapun lichid si pana la consumabilele de care ai nevoie!