Uscatoare de par hoteliere, cu fixare in perete. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Uscatoare de par hoteliere

  ( produse)
 Valera - lider mondial in industria hoteliera

Valera - Nr. 1 in Lume la Uscatoarele de Par Hoteliere

De peste 60 de ani, din 1955, Valera, producatorul de uscatoare de par de perete, satisface cele mai inalte si exigente standarde de pe piata. De la idee si pana la produsul finit, toate procesele de fabricare ale uscatoarelor se desfasoara exclusiv in Elvetia, sub riguroasa atentie a specialistilor care pun accentul pe siguranta, confort si estetica. Toate aceste calitati sunt impuse de marile lanturi hoteliere din intrega lume iar Valera mizeaza in acest sens pe reputatia solida a simbolului “Swiss Made”.
Succesul mondial a confirmat corectitudinea acestei decizii: practic cele mai selecte si exclusiviste hoteluri din lume si-au dotat baile sau camerele cu acest tip de uscatoare pentru par cu suport de fixare pe perete Valera: J.W. Marriott, Four Seasons, Intercontinental, Radisson, Hilton, Hyatt, Ritz-Charlton, Peninsula, Sheraton, Swissotel, Kempinski, renumitele Hoteluri Burj Al Arab, Taj Mahal, Palace Hotel Gstaad, Marina Bay Sands.

De ce sa optezi pentru uscatoarele de par de perete Valera :
  • au produse inovatoare, produse premiate la nivel mondial....uscatoare de par hoteliere cu motoare brushless 
  • produsele se livreaza insotit de kitul complet de instalare, ce poate include, dupa caz: dibluri, suruburi, benzi dublu adezive etc. Veti primi, de asemenea, la livrare, schita de montaj si intreaga documentatie necesara pentru functionarea in deplina siguranta a uscatorului de par.
  • uscatoarele de par hoteliere Valera vin insotite de certificate de garantie internationala.

Alegeti intotdeauna un feon profesional, gata sa se ridice fara probleme la asteptarile clientilor dvs si care le va lasa o impresie placuta dupa fiecare utilizare! Un uscator de par pentru baie de la Valera va tine pasul mereu cu standardele cele mai ridicate din domeniul hotelier. 

 

BRANDURI