Filtrare dupa

Putere

Putere

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Uscatoare de par hoteliere

Uscatoare de par hoteliere, uscatoare par cu montaj pe perete - IgienaPHS comercializeaza o gama completa de uscatoare de par cu suport de fixare pe perete, recomandate pentru utilizarea in domeniul hotelier, centre Spa, centre medicale, piscine, sali de fitness. Reprezantam in Romania Valera, brandul elvetian ce rezoneaza de peste 60 de ani cu valoarea si calitatea, fiind recunoscut lider incontestabil pe segmentul uscatoarelor de par hoteliere.
Uscatoarele de par hoteliere Valera dispun de un sistem de fixare pe perete, sistem de protectie impotriva functionarii necontrolate si beneficiaza de protectie la umezeala. Sunt produse fiabile, de calitate, cu un design modern, ce beneficiaza de concentratoare de aer pentru sporirea puterii, de prize pentru aparatul de ras in sistem dual (220/110V), uscatoare de par hoteliere garantate pana la 1500 ore de functionare.

Filtre active

Valera - Nr. 1 in Lume la Uscatoarele de Par Hoteliere

De peste 60 de ani, din 1955, Valera, producatorul de uscatoare de par de perete, satisface cele mai inalte si exigente standarde de pe piata. De la idee si pana la produsul finit, toate procesele de fabricare ale uscatoarelor se desfasoara exclusiv in Elvetia, sub riguroasa atentie a specialistilor care pun accentul pe siguranta, confort si estetica. Toate aceste calitati sunt impuse de marile lanturi hoteliere din intrega lume iar Valera mizeaza in acest sens pe reputatia solida a simbolului “Swiss Made”.
Succesul mondial a confirmat corectitudinea acestei decizii: practic cele mai selecte si exclusiviste hoteluri din lume si-au dotat baile sau camerele cu acest tip de uscatoare pentru par cu suport de fixare pe perete Valera: J.W. Marriott, Four Seasons, Intercontinental, Radisson, Hilton, Hyatt, Ritz-Charlton, Peninsula, Sheraton, Swissotel, Kempinski, renumitele Hoteluri Burj Al Arab, Taj Mahal, Palace Hotel Gstaad, Marina Bay Sands.

De ce sa optezi pentru uscatoarele de par de perete Valera :
  • au produse inovatoare, produse premiate la nivel mondial....uscatoare de par hoteliere cu motoare brushless 
  • produsele se livreaza insotit de kitul complet de instalare, ce poate include, dupa caz: dibluri, suruburi, benzi dublu adezive etc. Veti primi, de asemenea, la livrare, schita de montaj si intreaga documentatie necesara pentru functionarea in deplina siguranta a uscatorului de par.
  • uscatoarele de par hoteliere Valera vin insotite de certificate de garantie internationala.

Alegeti intotdeauna un feon profesional, gata sa se ridice fara probleme la asteptarile clientilor dvs si care le va lasa o impresie placuta dupa fiecare utilizare! Un uscator de par pentru baie de la Valera va tine pasul mereu cu standardele cele mai ridicate din domeniul hotelier.