Dezinfectant instrumentar medical, pentru spital - IgienaPHS.ro
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dezinfectanti instrumentar si dezinfectant spital

  ( produse)

 

Dezinfectanti medicali, dezinfectanti pentru spitale - eficienta dovedita si standarde ridicate


Alegerea unui dezinfectant medical este o sarcina foarte importanta, iar utilizarea celor mai bune produse de pe piata ar trebui sa fie prima optiune pentru orice unitate medicala. Un dezinfectant medical profesional este un produs performant ce actioneaza imediat si este realizat in conformitate cu standardele in domeniu.
Dezinfectantii pentru instrumentar poarta numele brandului ce se afla pe primul loc la nivel mondial in materie de dezinfectanti medicali, Anios, companie ce se bucura de o experienta in domeniu de peste 100 de ani. Dezinfectantii medicali, fie ei pentru suprafete, de maini sau pentru instrumentar, se pot utiliza cu incredere in blocurile operatoare, in crese, gradinite, in cabinete medicale indiferent de specificul acestora, fiind destinate inclusiv saloanelor de tatuaje si de body piercing.
Fie ca vorbim despre un dezinfectant rapid de suprafete, de un gel dezinfectant maini, de un dezinfectant de nivel inalt sau un covor dezinfectant, brandul Anios reprezinta etalonul la nivel mondial.


 

BRANDURI