Filtrare dupa

Marca

Marca

Disponibilitate

Disponibilitate


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Dezinfectanti instrumentar

Dezinfectanti spital, dezinfectanti instrumentar medical - În spitale si centre medicale, igiena corecta, temeinica, este un reper absolut esential. De aceea, pentru evitarea raspandirii anumitor virusi si microbi extrem de periculosi, reprezentantii spitalelor trebuie sa apeleze la utilizarea unor solutii dezinfectante profesionale - mai ales atunci cand vine vorba despre instrumentar si dispozitive medicale invazive sau non-invazive.
Igienizarea minutioasa a instrumentarului medical se face cu dezinfectanti instrumentar si cu sterilizanti de inalta calitate. De la dezinfectant rapid spray, servetele dezinfectante, dezinfectant de nivel mediu si inalt pentru instrumentar, sterilizant la rece, pana la detergent enzimatic pentru instrumentar - toate se regasesc in portofoliul IgienaPHS.

 

Filtre active

Dezinfectanti medicali, dezinfectanti pentru spitale - eficienta dovedita si standarde ridicate


Alegerea unui dezinfectant medical este o sarcina foarte importanta, iar utilizarea celor mai bune produse de pe piata ar trebui sa fie prima optiune pentru orice unitate medicala. Un dezinfectant medical profesional este un produs performant ce actioneaza imediat si este realizat in conformitate cu standardele in domeniu.
Dezinfectantii pentru instrumentar poarta numele brandului ce se afla pe primul loc la nivel mondial in materie de dezinfectanti medicali, Anios, companie ce se bucura de o experienta in domeniu de peste 100 de ani. Dezinfectantii medicali, fie ei pentru suprafete, de maini sau pentru instrumentar, se pot utiliza cu incredere in blocurile operatoare, in crese, gradinite, in cabinete medicale indiferent de specificul acestora, fiind destinate inclusiv saloanelor de tatuaje si de body piercing.
Fie ca vorbim despre un dezinfectant rapid de suprafete, de un gel dezinfectant maini, de un dezinfectant de nivel inalt sau un covor dezinfectant, brandul Anios reprezinta etalonul la nivel mondial.