Dispensere odorizante profesionale, odorizante camera. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispensere odorizante profesionale

  ( produse)

Dispensere odorizante profesionale, tehnologie de ultima generatie

Ne dorim ca fiecare client sa regaseasca atat functionalitatile dorite, cat varianta de parfum preferata. Astfel, veti regasi in gama noastra de produse odorizante semi-programabile si programabile, dispensere odorizante cu tehnologie de neutralizare a mirosurilor, dispensere cu senzori de lumina, afisaj LCD si telecomanda, odorizante cu reglaj al intervalului de pulverizare. Rezervele de odorizant sunt disponibile in diferite variante de parfumuri, de la fresh, florale, fructate, cu arome de citrice sau exotice si pana la delicatese, tip guma de mestecat Turbo, etc.

Dispensere profesionale pentru odorizante de camera de la cei mai apreciati producatori

Avantajele unui dispenser odorizant camera profesional:
  • disperseaza mirosul uniform;
  • nu necesita mentenanta;
  • poate fi utilizat atat in spatiile inchise cat si in cele deschise.
Pentru a putea fi incadrat in orice tip de decor, la IgienaPHS gasiti atat dispenser odorizant camera alb, negru cat si gri, de dimensiuni diferite. Un dispenser parfum profesional este ideal pentru improspatarea mirosului si crearea unei atmosfere primitoare in sediile birourilor, cantine, magazine, supermarketuri si chiar si toalete.

Dispensere profesionale pentru odorizante de camera de la cei mai apreciati producatori 

Va prezentam in oferta noastra de odorizante profesionale, produse ale celor mai cunoscute branduri din domeniu, precum Vision Air, Kimberly Clark, Proandre sau Scentevo. Te invitam sa descoperi intregul nostru portofoliu de dispensere odorizante profesionale si sa alegi produsele potrivite pentru afacerea ta, indiferent ca vorbim despre un restaurant sau o cafenea, un hotel, o farmacie, un cabinet stomatologic, un pet shop sau un magazin alimentar!


 

BRANDURI