Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dozator săpun lichid Esenia inox 1 litru

Cod : DS ES-S1L

3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dispenserul Esenia de capacitatDispenserul Esenia de capacitate mare (1 l) pentru săpun lichid este unul dintre produsele de igienă profesională ce îmbină funcționalitatea cu designul elegant, conferind un aspect elegant băii în care este instalat. Dispenserul, de capacitate mare, este potrivit în toate mediile profesionale, inclusiv cele cu trafic intens, așa cum sunt toaletele restaurantelor, barurilor sau ale diverselor instituții. Este un dispozitiv robust și sigur, fiind dotat cu un sistem antivandalism performant. Poate fi folosit atât cu săpun lichid obișnuit, cât și cu gel de duș, șampon, dezinfectant sau gel antiseptic.e mare (1 l) pentru săpun lichid este unul dintre produsele de igienă profesională ce îmbină funcționalitatea cu designul elegant, conferind un aspect elegant băii în care este instalat. Dispenserul, de capacitate mare, este potrivit în toate mediile profesionale, inclusiv cele cu trafic intens, așa cum sunt toaletele restaurantelor, barurilor sau ale diverselor instituții.

In Stoc
10 Puncte de Fidelitate
87,00 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dozator săpun lichid inox Esenia 1 litru
Dispenserul Esenia de capacitate mare (1 l) pentru săpun lichid este unul dintre produsele de igienă profesională ce îmbină funcționalitatea cu designul elegant, conferind un aspect elegant băii în care este instalat.
Dispenserul, de capacitate mare, este potrivit în toate mediile profesionale, inclusiv cele cu trafic intens, așa cum sunt toaletele restaurantelor, barurilor sau ale diverselor instituții.
Este un dispozitiv robust și sigur, fiind dotat cu un sistem antivandalism performant. Poate fi folosit atât cu săpun lichid obișnuit, cât și cu gel de duș, șampon, dezinfectant sau gel antiseptic.

Caracteristici:
  • Dispenser pentru săpun lichid Esenia, de capacitate mare – 1l
  • Design modern și funcțional
  • Dispozitiv robust și rezistent
  • Dozatorul este simplu de utilizat, prin acționare mecanică
  • Acționat de o pompă din inox
  • Reîncărcarea se realizează cu ușurință, rezervorul fiind prevăzut cu un sistem de închidere cu cheie
  • Dispune de un sistem de prindere antivandalism
  • Dotat cu un vizor de nivel, care vă permite să urmăriți în permanență consumul, în vederea reîncărcării

Caracteristici tehnice:

Material: Inox
Culoare: gri inox
Capacitate: 1l
Dimensiuni: 20,9 * 12,3 * 6,6
Garanție: 3 ani
Producător: Esenia

Îți recomandăm dispenserul Esenia de capacitate mare în special pentru toaletele cu trafic intens – optând pentru produsele Esenia ai calitate la cel mai bun preț!
Dispenserul de săpun lichid Esenia se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.
Actionare
Manuala
Carcasa
Inox
Forma Sapun
Lichid
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

-30 %

Dozator Losdi săpun lichid, policarbonat, negru, 850 ml

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Forma Sapun: Lichid
Dozatoarele reîncărcabile de săpun lichid Losdi din policarbonat alb au fost concepute ca o soluție practică, cu un aspect plăcut, pentru dotarea băilor publice. Capacitatea mare a rezervorului, 850 ml, supapa antipicurare, fac ca ele sa poată fi utilizate in băile cu utilizare medie si mare: imobile de birouri, spații de producție, grădinițe, cantine, benzinarii, săli[...]
149,40 lei
104,58 lei
preț fără TVA

Dozator sapun lichid Esenia ABS - 500 ml

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Forma Sapun: Lichid
Dozator sapun lichid plastic ABS. Rezervor reincarcabil si inchidere cu cheie.  Caracteristici tehnice: Material: Plastic ABS; Culoare: alb; Capacitate : 500 ml; Lățime: 10.5 cm, Înălțime: 17 cm, Adâncime: 12.5 cm.
22,62 lei
preț fără TVA
-25 %

Dozator săpun spumă Esenia ABS - 500 ml

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Forma Sapun: Spuma
Dozator săpun spumă plastic ABS. Rezervor reîncărcabil și închidere cu cheie.    Caracteristici tehnice:   Material: Plastic ABS Culoare:  Alb Capacitate: 500 ml Lățime: 17 cm, Înălțime: 10.5 cm, Adâncime: 13.5 cm
34,00 lei
25,50 lei
preț fără TVA
-10 %

Dozator săpun spumă Esenia ABS Silver - 500 ml

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Forma Sapun: Spuma
Dozator săpun spumă plastic ABS. Rezervor reîncărcabil și închidere cu cheie.    Caracteristici tehnice:   Material: Plastic ABS Culoare: silver Capacitate : 500 ml Lățime: 17 cm, Înălțime: 10.5 cm, Adâncime: 13.5 cm
39,20 lei
35,28 lei
preț fără TVA
-5 %

Dozator Losdi sapun spuma

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Forma Sapun: Spuma
Dispenser săpun spumă Losdi plastic ABS Dispenserul pentru săpun spumă Losdi din plastic ABS este un produs destinat igienei profesionale fiabil, ergonomic, simplu de utilizat și de întreținut de către personalul de curățenie. Are o capacitate mare, de un litru, putând fi folosit inclusiv în spațiile cu trafic mare de vizitatori. Caracteristici: [...]
94,82 lei
90,08 lei
preț fără TVA

BRANDURI