Pulverizator profesional 750 ml, rosu. Produse de igiena si curatenie
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Pulverizator profesional capat rosu

Cod : PP500R
Pulverizator profesional 750 ml, rosu. Produse de igiena si curatenie
DISCOUNT DE VOLUM - platesti mai putin
5 - 9 buc (-5%)
13,28 lei/buc
10 - 14 buc (-7%)
13,00 lei/buc
> 15 buc (-10%)
12,58 lei/buc
In Stoc
1 Puncte de Fidelitate
Brand: Taski
 
13,98 lei
11,75 lei fără TVA / buc

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Pulverizator profesional, indicat a se folosi la activitati de curatenie. Datorita gradatiilor sale, pulverizatorul profesional este foarte eficient pentru folosirea solutiilor ce trebuiesc diluate.
Pulverizator profesional cu gradatie, si cap reglabil.

Comentarii:

| 2020-12-17 Mihaela Gras | Foarte eficace

Te-ar mai putea interesa

Pulverizator profesional capat rosu

Pulverizator profesional, indicat a se folosi la activitati de curatenie. Datorita gradatiilor sale, pulverizatorul profesional este foarte eficient pentru folosirea solutiilor ce trebuiesc diluate. Pulverizator profesional cu gradatie, si cap reglabil.
13,98 lei
11,75 lei fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI