marca-trusted
eLicitatie Certificari

Lista de produse dupa marca Cif

Cu produsele de curatenie Cif te bucuri de un spatiu perfect igienizat, acestea fiind produse de curatenie destinate atat unui mediu profesional cat si celui casnic.
In portofoliul IgienaPHS se regasesc produse de curatenie Cif, cu formule special concepute pentru indepartarea mizeriei persistente, atat in baie, bucatarie sau in orice alt loc. In cazul detergentilor crema pentru curatat, formula de actiune are la baza milioane de microparticule ce reusesc sa strapunga bariera murdariei, indepartand-o fara pic de efort. Mai mult de atat, suprafetele vor fi protejate.

Produse de curatenie CIF profesional

Gama produselor Cif cuprinde un numar generos de produse destinate pentru curatarea ceramicii din baie si bucatarie, detergent geamuri si suprafete lavabile, detergent spray pentru cuptor si grill, dezinfectant suprafete 2 in 1 (produs biocid, cu spectru virucid), degresant puternic pentru indepartarea grasimilor, detergent profesional pentru suprafete din otel.
Bucura-te de produse de curatenie profesionale versatile, potrivite pentru orice domeniu, la preturi mai mult decat accesibile.

Filtre active