Filtrare dupa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Masti medicale

Mastile medicale de protectie reprezinta un aliat important in lupta impotriva virusului SARS-COV-2. De aceea, este necesar sa achizitionati masti potrivite, de calitate superioara, cu rol filtrant si pliuri suplimentare. Pentru o eficienta ridicata, este indicat ca masca de protectie sa aiba trei straturi de tesatura deoarece fiecare strat de material joaca un rol esential. Stratul din interior, care intra in contact direct cu pielea utilizatorului, este farbricat din fire netesute de polipropilena si absoarbe umiditatea. Stratul din mijloc actioneaza precum o bariera, filtrand aerul si tinand la distanta particulele nocive. Stratul din exterior este impermeabil si are rol de protectie. 
In plus, masca medicala prezinta un sistem de ajustare metalic, ce este pozitionat pe nas. Prin simpla apasare, acesta va lua forma dorita.

Filtre active

In plus, masca medicala prezinta un sistem de ajustare metalic, ce este pozitionat pe nas. Prin simpla apasare, acesta va lua forma dorita.

Cum se foloseste corect masca medicala:

  • Masca de protectie se prinde cu ajutorul elasticelor laterale, dupa urechi; 
  • Se ajusteaza tija metalica pe nas, asigurandu-ne ca masca sta bine pe fata, acoperind atat nasul cat si gura;
  • Dupa fiecare utilizare, masca de protectie trebuie aruncata cu grija, intrand cat mai putin in contact cu ea;
  • Dupa aruncarea la gunoi a mastii medicale trebuie sa va spalati temeinic pe maini, minim 20 de secunde, cu apa si sapun.
Bine de stiut despre masca de protectie de unica folosinta:
  • Mastile de unica folosinta ofera protectie atat pentru dvs cat si pentru cei din jur, mai ales in cazul in care nu stiti ca sunteti purtator al virusului;
  • Masca medicala nu inlocuieste distantarea sociala, insa opreste inhalarea particulelor nocive ce sunt eliberate in urma stranutului, tusei, vorbirii etc;
  • Masca de protectie actioneaza precum o bariera impotriva virusilor, atunci cand este purtata corect, acoperind gura si nasul.
In gama magazinului IgienaPHS gasiti masti chirugicale de unica folosinta certificate, masti ce sunt supuse unor teste riguroase si respecta standardele de calitate in domeniu. De asemenea, pe perioada aceasta in care virusii sunt din ce in ce mai mult prezenti printre noi, recomandam si folosirea de manusi de protectie, manusi de nitril sau manusi din latex.