Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Detergent covoare, mochete - Tapi Extract

Cod : TTEXTR
-5 %
REDUCERE
Detergenti covoare, mochete, tapiterii. TASKI Tapi Extract detergent concentrat
/ Opinia ta
TASKI Tapi Extract este un detergent special conceput pentru curatarea covoarelor, mochetelor si tapiteriilor prin metoda injectie-extractie. Produsul incorporeaza noua tehnologie ONT de dezodorizare activa pentru neutralizarea surselor de mirosuri neplacute si pentru improspatarea ambientului. Proprietati de baza : • Combinatie speciala de agenti umectanti si emulsifianti • pH neutru, atestat de catre Institutul Woolsafe • Încorporeaza tehnologia “ONT” de dezodorizare activa • Dezactiveaza eficient alergenii specifici prafului din mochete Avantaje : • Performante excelente de curatare • Sigur in utilizare pe orice tip de mocheta, inclusive pe cele din lana • Neutralitzeaza mirosurile neplacute, amplificand efectul parfumului • Testat de laboratoare independente pentru reducerea alergenilor Modalitate de ambalare : bidon 5 litri.
In Stoc
13 Puncte de Fidelitate
112,30 lei
106,68 lei
bid / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Poți comanda telefonic la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 48  de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

TASKI Tapi Extract este un detergent special conceput pentru curatarea covoarelor, mochetelor si tapiteriilor prin metoda injectie-extractie. Produsul incorporeaza noua tehnologie “ONT” de dezodorizare activa pentru neutralizarea surselor de mirosuri neplacute si pentru improspatarea ambientului.


Proprietati de baza :
• Combinatie speciala de agenti umectanti si emulsifianti

• pH neutru, atestat de catre Institutul Woolsafe
• Încorporeaza tehnologia “ONT” de dezodorizare activa
• Dezactiveaza eficient alergenii specifici prafului din mochete


Avantaje :
• Performante excelente de curatare
• Sigur in utilizare pe orice tip de mocheta, inclusive pe cele din lana
• Neutralitzeaza mirosurile neplacute, amplificand efectul parfumului

• Testat de laboratoare independente pentru reducerea alergenilor

Modalitate de ambalare : bidon 5 litri.

Fără comentarii pentru acest produs

Citeste mai mult
Te-ar mai putea interesa

Granule odorizante pentru aspirator - Tapi DEO

Granule odorizante pentru apiratoare. granule parfumate ce intra in interiorul sacului de aspirator  elimina mirosurile nedorite din incapere lasand in urma aspirarii un miros placut pachetul contine 40 pliculete 
5,53 lei
preț fără TVA

Detergent pentru covoare - Biocarpet 750 ml

Sampon pentru curatarea covoarelor si mochetelor.  Curata complet si in profunzime toate tipurile de covoare, mochete (lana, bumbac, sintetice), stofe pentru mobila, huse auto. Sugestii de utilizare : Dizolvati o parte Biocarpet in 3.5 parti apa calduta. Produceti spuma abundenta agitand amestecul cu mana. Intindeti spuma cu ajutorul unui burete pe covor sau mocheta si frecati b[...]
9,00 lei
preț fără TVA
- 5 %

Detergent covoare, mochete - Tapi Shampoo

TASKI Tapi Shampoo este un sampon concentrat pentru curtarea intermediara a tuturor tipurilor de mochete, covoare si tapiterii. Încorporeaza noua tehnologie “ONT” de dezodorizare activa pentru neutralizarea surselor de mirosuri neplacute si pentru improspatarea ambientului. Proprietati de baza : • Combinatie speciale de surfactanti spumanti &b[...]
124,13 lei
117,92 lei
preț fără TVA
- 5 %

Detergent covoare, mochete - Tapi Extract

TASKI Tapi Extract este un detergent special conceput pentru curatarea covoarelor, mochetelor si tapiteriilor prin metoda injectie-extractie. Produsul incorporeaza noua tehnologie “ONT” de dezodorizare activa pentru neutralizarea surselor de mirosuri neplacute si pentru improspatarea ambientului. Proprietati de baza : • Combinatie speciala de ag[...]
112,30 lei
106,68 lei
preț fără TVA
- 3 %

Detergent mochete, covoare - Carpet Manual

Detergent lichid cu spumare abundenta destinat curatarii mecanizate a covoarelor, mochetelor tapiteriilor textile.Parfum : Fresh. Se dilueaza in raport 1/50. Dupa utilizare nu este necesara clatirea.
41,40 lei
40,16 lei
preț fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI