marca-trusted
eLicitatie Certificari

Lista de produse dupa marca Diversey

Diversey – detergenti si dezinfectanti profesionali etalon la nivel mondial

Misiunea companiei Diversey se imparte în două mari categorii: pe de-o parte grija pentru mediul înconjurător și, pe de altă parte, oferirea unor produse de igienă și curățenie de top, performante și eficiente, gata să acopere un spectru larg de activități din diverse domenii, atât industriale, medicale, cât și HoReCa etc. 

Eforturile companiei de inovare sunt conduse de o disciplină riguroasă care vizează soluții ce rezolvă problemele presante ale clienților dar echilibrează și procesul de curățenie și igienizare, optimizând costurile și munca.

Diversey, detergenți profesionali potriviți pentru toate tipurile de activități


Evoluția portofoliului companiei este strâns legată de evoluția nevoilor clienților. Astfel, gama de produse de curățenie acoperă o paletă largă de detergenți și dezinfectanți profesionali Diversey pentru lavoare, toalete, grupuri sanitare, veselă și bucătării, geamuri, covoare, tapițerii, mobilă și suprafețe de lemn, pentru pardoseală, țesături textile. Gama este completată cu lavete, bureți și mănuși.

Indiferent de sarcina pe care o aveți de dus la bun sfârșit, detergenții profesionali Diversey vă vor ușura considerabil munca, ajutând la dizolvarea depunerilor de uleiuri și grăsimi, la îndepărtarea ruginii și a calcarului, la curățarea cafelei și a petelor persistente.  

Diversey răspunde provocărilor din aproape orice industrie venind cu soluții smart integrate, și încearcă, pe cât posibil, să adapteze produsele de curățenie și calitatea acestora astfel încât să ofere cele mai bune variante, la costuri corecte.

Compania noastră se alătură acestui demers și dorește să faciliteze accesul la produse de igienă și curățenie de calitate superioară care să contribuie activ la păstrarea unei curățenii de 5 stele. Tocmai de aceea, gama de produse oferită este întotdeauna completă și se mulează perfect pe necesitățile clienților.