Filtrare dupa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Detergenti lavoare, toalete, grupuri sanitare

Magazinul nostru va ofera o gama variata de detergenti special conceputi pentru curatarea toaletelor si a bailor, detergenti sanitari, dezinfectati, detartranti etc. Toate produsele de curatenie si igiena prezentate in aceasta sectiune sunt detergenti pentru curatarea zilnica a tuturor suprafetelor lavabile din grupuri sanitare. 
Toate solutiile pentru curatarea lavoarelor si a grupurilor sanitare sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii, atat cele autohtone cat si cele importate, precum gama Diversey.

Filtre active

Solutii de curatare si dezinfectare pentru toalete si bai

Pentru ca igiena si curatenia exemplara in baie si in toaleta este esentiala, IgienaPHS va recomanda detergenti profesionali, dezinfectanti si detartranti cu actiune eficienta de spalare a toaletelor, cazilor, gresiei, faiantei, bateriilor, chiuvetelor si podelelor in grupurile sanitare.

Va propunem solutii de curatat baia si detergenti toaleta ce au actiune bactericida si fungicida, ce indeparteaza depunerile de calcar, curata murdaria in locurile greu accesibile si parfumeaza intens.
Formulele speciale ce se regasesc in acesti detergenti profesionali pentru baie combina performanta de curatare excelenta cu prevenirea depunerilor de piatra si rugina in special in apa dura.

Atunci cand alegeti solutii de curatat baia sau orice dezinfectant baie asigurati-va ca folositi numai produse de calitate superioara ce nu va pun in pericol sanatatea. 
Solutiile pentru curatarea lavoarelor si a grupurilor sanitare sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii, atat cele autohtone cat si cele importate, precum gama Diversey.