Detergent rufe enzimatic, dezinfectiant Clax DS Desotherm 20kg | IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Detergent rufe enzimatic concentrat pentru dezinfectie chimio-termica a rufelor,Clax DS Desotherm 20kg

Cod : 100859276
Detergent rufe enzimatic, dezinfectiant Clax DS Desotherm 20kg | IgienaPHS
La comanda
59 Puncte de Fidelitate
Brand: Diversey
 
589,05 lei
495,00 lei fără TVA

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Descriere

   Clax DS Desotherm este un detergent complet cu apă fără fosfați cu proprietăți dezinfectante, special concepute pentru utilizare în comerț și la fața locului spălătorii. Produsul a fost dezvoltat pentru dozare automată și manuală și poate se aplică la toate duritățile apei.
   Clax Desotherm este potrivit pentru spălarea în alb țesături din bumbac și policoton și articole colorate.

Proprietăți cheie

  Clax DS Desotherm
este o pulbere enzimatică fără detergent fosfat, pe bază de amestec eficient de agenți tensioactivi, sechestranți ai durității apei, anti-gripare și anticoroziune
agenți. Produsul conține, de asemenea, un sistem de albire la temperatură medie.
  Astfel, produsul este excelent în eliminarea solului gras / uleios. Poate fi utilizat la duritatea apei obișnuită, fără a pierde performanță de spălare. S-a dovedit că produsul se dezinfectează eficient la temperatura cuprinsă între 40 ° C și temperaturi mai ridicate. Eficacitatea dezinfectării  a fost dovedita prin efectuarea de teste externe EN, DGHM și RKI.

Clax DS Desotherm este un singur detergent pentru spălarea rețelei, care poate fi utilizat pentru curățarea țesăturilor din spitale și alte unități de sănătate, precum și pentru curățarea lenjeriei de hotel și haine de lucru.
Clax DS Desotherm poate fi utilizat cu toate duritățile apei și este potrivit pentru toate tipurile de bumbac, țesături sintetice și amestecate . Aplicarea foarte economică doar 10g / kg lenjerie uscată VAH, menționată, oferă 2000 kg rufe uscate pe pungă. Recomandare de dozare și temperatura de spălare pentru corespondent.

Ambalare: sac 20 kg

Acest produs beneficiaza de Aviz de la Ministerul Sanatatii , nr 3075BIO/02/12.24. 
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Detergent pentru rufe automat Dero Frezie 2 in 1, 2kg

Detergent pudra pentru spalarea automata a rufelor.   Dero Ozon are o formula eficienta cu oxigen activ care spulbera cele mai frecvente 99 de pete, oferind in acelasi timp hainelor tale prospetimea care dureaza mult, mult timp.    Spalatul rufelor devine mai usor ca oricand.   Puterea lui DERO este la fel de proaspata chiar si la temperaturi mici. D[...]
Stoc epuizat

Istoricul tau de navigare


BRANDURI