Dispenser pungi igienice pentru tampoane, cromat | IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser pungi igienice pentru tampoane

Cod : DE-HBC
Dispenser pungi igienice pentru tampoane, cromat | IgienaPHS
In Stoc
3 Puncte de Fidelitate
Brand: Esenia
 
34,51 lei
29,00 lei fără TVA / buc

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dispenser pentru pungutele de tampoane igienice Hygienic Bag. Dispenserul pentru pungi igienice este ideal pentru hoteluri si centre de frumusete si orice locatie unde igiena primeaza. 
Dispenserul pentru pungi igienice este elegant si discret.

Date tehnice:

Material: ABS cromat
Dimensiuni: 137x97x27 mm
Capacitate: 1 setx25 pungi igienice 

 
Carcasa
Plastic ABS
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Dispenser pungi igienice pentru tampoane

Carcasa: Plastic ABS
Dispenser pentru pungutele de tampoane igienice Hygienic Bag. Dispenserul pentru pungi igienice este ideal pentru hoteluri si centre de frumusete si orice locatie unde igiena primeaza.  Dispenserul pentru pungi igienice este elegant si discret. Date tehnice: Material: ABS cromat Dimensiuni: 137x97x27 mm Capacitate: 1 setx25 pungi igienice   
34,51 lei
29,00 lei fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI