Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dozator săpun lichid ABS Esenia senzor

Cod : ES-SDS1

3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dispenserul de săpun lichid Esenia cu senzor, din plastic ABS rezistent, de capacitate mare (1 l) este unul dintre produsele ce îmbină funcționalitatea cu designul elegant, destinate a asigura un nivel înalt de igienă celor mai diverse medii profesionale. Dispenserul, de capacitate mare, este potrivit în toate mediile profesionale, inclusiv cele cu trafic intens, așa cum sunt toaletele restaurantelor, cabinetelor medicale, cafenelelor, barurilor sau ale diverselor instituții. Utilizatorul este protejat prin folosirea acestuia: senzorul minimizează riscul contaminării, atingerea aparatului nefiind necesară în timpul utilizării.
In Stoc
16 Puncte de Fidelitate
 
138,03 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dozator săpun lichid cu senzor Esenia ABS
Dispenserul de săpun lichid Esenia cu senzor, din plastic ABS rezistent, de capacitate mare (1 l) este unul dintre produsele ce îmbină funcționalitatea cu designul elegant, destinate a asigura un nivel înalt de igienă celor mai diverse medii profesionale.
Dispenserul, de capacitate mare, este potrivit în toate mediile profesionale, inclusiv cele cu trafic intens, așa cum sunt toaletele restaurantelor, cabinetelor medicale, cafenelelor, barurilor sau ale diverselor instituții.
Utilizatorul este protejat prin folosirea acestuia: senzorul minimizează riscul contaminării, atingerea aparatului nefiind necesară în timpul utilizării.
Este un dispozitiv robust și sigur, fiind dotat cu un sistem antivandalism performant.

Caracteristici:
  • Dispenser pentru săpun lichid cu senzor Esenia, de capacitate mare – 1l,
  • Design modern și funcțional,
  • Asigură un grad înalt de igienă: datorită senzorului, utilizatorul nu va intra în contact cu dispozitivul,
  • Reîncărcarea se realizează cu ușurință, rezervorul fiind prevăzut cu un sistem de închidere cu cheie,
  • Dispune de un sistem de prindere antivandalism,
  • Dotat cu un vizor de nivel, care vă permite să urmăriți în permanență consumul, în vederea reîncărcării,
  • Se utilizeaza cu 4 baterii tip AA

Caracteristici tehnice:
Material: plastic ABS
Culoare: alb
Capacitate: 1l
Dimensiuni: 23,5* 14 * 10,7
Garanție: 2 ani
Producător: Esenia

Îți recomandăm dispenserul Esenia de capacitate mare pentru toate tipurile de toalete, inclusiv cele cu trafic intens. Datorită dotării cu senzor, dozatorul poate fi utilizat inclusiv în spațiile ce impun norme stricte de igienă.
Dispenserul de săpun lichid Esenia se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.

 
 
Actionare
Senzor
Carcasa
Plastic ABS
Forma Sapun
Lichid
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Uscător de mâini ABS Esenia 1650

Carcasa: Plastic ABS
Uscătorul de mâini Esenia 1650 este unul dintre cele mai compacte uscătoare de mâini, fiind în același timp dotat cu un motor extrem de fiabil. Datorită carcasei din ABS rezistent, acesta are un aspect ce îl face ușor de integrat în orice tip de baie sau vestiar, fiind recomandat cu precădere a fi folosit în spațiile cu trafic redus.  Este[...]
189,00 lei
preț fără TVA

Sapun lichid Konga Economic 5 litri

Sapunurile lichide si spuma, cele antibacteriene si gelurile de dus puse la dispozitie de Igiena PHS va vor ajuta sa oferiti clientilor dvs experiente placute, imediat ce intra in contact cu business-ul dvs. Sapunurile profesionale sunt atent selectionate, pentru a va putea oferi doar produse superioare, fiind garantia faptului ca optati intotdeauna pentru calitate. Care este principa[...]
19,78 lei
preț fără TVA

Sapun lichid Konga Classic 5 litri

Sapunurile lichide si spuma, cele antibacteriene si gelurile de dus puse la dispozitie de Igiena PHS va vor ajuta sa oferiti clientilor dvs experiente placute, imediat ce intra in contact cu business-ul dvs. Sapunurile profesionale sunt atent selectionate, pentru a va putea oferi doar produse superioare, fiind garantia faptului ca optati intotdeauna pentru calitate. Care este principa[...]
31,65 lei
preț fără TVA
-10 %

Săpun lichid dezinfectant Silver 5 litri

Săpunurile lichide și spumă, cele antibacteriene și gelurile de duș puse la dispoziție de Igiena PHS vă vor ajuta să oferiți clienților dvs experiențe plăcute, imediat ce intră în contact cu business-ul dvs. Săpunurile profesionale sunt atent selecționate, pentru a vă putea oferi doar produse superioare, fiind garanția faptului că optați întotdeauna pe[...]
42,48 lei
38,23 lei
preț fără TVA

BRANDURI