Monodisc profesional - Ghibli & Wirbel SB 143 L
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Monodisc profesional - Ghibli & Wirbel SB 143 L

Cod : 00-183EL-GH
-15 %
REDUCERE
Monodisc profesional - Ghibli & Wirbel SB 143 L
Monodisc profesional - Ghibli & Wirbel SB 143 LMonodisc profesional - Ghibli & Wirbel SB 143 LMonodisc profesional - Ghibli & Wirbel SB 143 L
In Stoc
552 Puncte de Fidelitate
6491,33 lei
5517,63 lei
4636,67 lei fără TVA

Transport gratuit*
Comanda telefon
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Înfiintata in 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si  masinilor profesionale industriale.
Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala.
Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidata ce a oferit intotdeauna un raport calitate / pret excelent, pentru utilajele lor profesionale cu cu caracteristici tehnice inovatoare.  

Descriere:

Monodiscul are un front de lucru de 43 cm si datorita combinatiei eficiente intre motor, greutate si viteza de rotatie, aceasta masina este pretabila pentru orice actiune de curatare sau restaurare a pardoselilor.

Motorul asigura durabilitate si performante foarte bune.

Monodiscul SB 143 L contine doua sigurante impotriva pornirii accidentale.
Transmisia se face prin intermediul unei cutii de viteza si a unor sateliti, pentru durabilitate si un nivel de zgomot scazut.
Manerul este de ultima generatie acesta imbinand robustetea, ergonomia, siguranta si design-ul inovativ.

Accesorii optionale:
Acestea se achizitioneaza separat, in functie de necesitatile fiecaruia.

Accesorii optionale:

Suport pad 17”- pret 81,40€
Perie spalare pardoseala mm 0,6 - 17”- pret 45,90€
Perie spalare covoare/mochete 17”- pret 43,80€
Perie de spalare Tynex 17” - pret 175,50€
Perie lustruit pardoseala 17” - pret 63,30€
Suport pad pentru slefuire 17” -pret  132€
Bazin solutie 12 l- pret 75€

Monodiscul prezentat nu include accesorii.
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Monodisc - TASKI Ergodisc 165

Masina monodisc Taski Ergodisc 165 de la Diversey, de viteza redusa, pentru sarcini multiple de curatenie, va asigura : Ergonomie Siguranta Simplitate Versatilitate Masina ergodisc 165 este construita special pentru urmatoarele sarcini: Spalare umeda - Decapare - Polizare - Curatare prin pulverizare Samponare - Tratarea lemnului - Cristalizare. [...]
10072,76 lei
8464,50 lei fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI