Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Sapun lichid Kimberly Clark Gentle

Cod : KC-6331


/ Opinia ta

in stoc
34,47 lei
buc / preț fără TVA

Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Sapun lichid KIMBERLY-CLARK , solutie economica , destinata utilizarii zilnice.Mod ambalare: cartus 1000 ml, 6 buc/bax.Culoare: roz. Dozatoare: KC-6976, KC-6964.
Variante
Sapun lichid
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Sapun lichid mini Tork Premium 475ml

Variante: Sapun lichid
Sampon lichid Tork , ideal pentru spalarea normala a mainilor in grupurile sanitare din birouri,hoteluri,restaurante. Este un sapun usor cremos,testat dermatologic si foarte economic. Durata mare ,mai mult de 475 de spalari de bidon,usor de intretinut.Foarte fin,previne iritarea pielii.Cartus 475ml, , 8buc/bax.
13,09 lei
preț fără TVA

Sampon si gel de dus Tork 475 ml

Variante: Sapun lichid
Sampon si gel de dus Tork, Mevon este o combinatie de sapun si sampon, care poate fi folosit pentru par si corp.Este un produs cremos, testat dermatologic, potrivit in dusuri la hotel,scoli,cluburi sportive,etc
13,13 lei
preț fără TVA
-1%

Sampon si gel de dus Tork 1000ml

Variante: Sapun lichid
Sampon si gel de dus Tork, Mevon este o combinatie de sapun si sampon, care poate fi folosit pentru par si corp.Este un produs cremos, testat dermatologic, potrivit in dusuri la hotel,scoli,cluburi sportive,etc. 
19,00 lei
18,90 lei
preț fără TVA

Sapun lichid Tork Premium 1000ml

Variante: Sapun lichid
Sampon lichid Tork , ideal pentru spalarea normala a mainilor in grupurile sanitare din birouri,hoteluri,restaurante.Este un sapun usor cremos,testat dermatologic si foarte economitDurata mare ,mai mult de 1000 de spalari de bidon,usor de intretinut.Foarte fin,previne iritarea pielii. Cartus 1000ml, 6buc/bax.
23,69 lei
preț fără TVA
-3%

Sapun lichid antibacterial Tork

Variante: Plastic, Sapun lichid
Sapun lichid antibacterial Tork extra HD , 1000ml .Acest produs este recomandat pentru mainile foarte murdare sau uleioase.Capacitate : 1000 ml, 6 buc/bax.
23,00 lei
22,20 lei
preț fără TVA

BRANDURI