marca-trusted
eLicitatie Certificari

Lista de produse dupa marca Gojo

Inamicii nevăzuți, precum microbii sau bacteriile, se află peste tot în jurul nostru: pe clanțele ușilor, telefon, tastatură, la locul de muncă sau chiar acasă. O igienă corespunzătoare a mâinilor te poate salva de o mulțime de boli supărătoare, având în vedere că majoritatea virusurilor și bacteriilor sunt sensibile la apă și săpun.

Deoarece punem igiena pe primul loc, Igiena PHS îți pune la dispoziție produse de cea mai bună calitate pentru ca tu să îți menții mâinile curate oriunde te-ai afla, fie la locul de muncă, la școală sau acasă. În oferta magazinului nostru online poți găsi săpunuri lichide profesionale, de calitate superioară, de la renumitul brand Gojo. 

Gojo Industries este un producător american important pe piața de produse de igienă a pielii, aceștia folosind cele mai recente și performante tehnologii pentru a dezvolta produse inedite, destinate curățării și dezinfectării pielii. Gojo are sediul central în Akron, Ohio și are filiale în America de Nord, America de Sud, Europa și Asia, fiind o companie privată.

Pe site-ul nostru vei găsi săpun lichid sub formă de spumă de la Gojo, cu proprietăți antibacteriene, destinat curățării mâinilor și este soluția ideală de a combate și distruge o serie de germeni, dintr-un spectru larg. Toate produsele marca Gojo disponibile în oferta noastră sunt testate în condiții medicale, nu conțin parfum, fiind hipoalergenice și potrivite pentru utilizarea zilnică. De asemenea, ambalajele săpunurilor spumă au un design patentat, care ajută la utilizarea a 30% mai puțin material decât HDPE, iar SANITARY SEALED ™ ajută la prevenirea contaminării.

Comandă cu încredere produse marca Gojo pe de igienaphs.ro și oferă mâinilor tale un scut împotriva bacteriilor. Păstrează-ți mâinile curate și rămâi în siguranță acasă, la locul de muncă sau în orice spațiu public te vei afla.