marca-trusted
eLicitatie Certificari

Lista de produse dupa marca Vermop

VERMOP – soluții profesionale pentru eficientizarea procesului de curățenie

Zi de zi, VERMOP setează noi standarde de calitate în industria echipamentelor și accesoriilor pentru curățenie (mopuri, sisteme pentru spălarea geamurilor, raclete și cărucioare de curățenie profesionale), ridicând ștacheta tot mai sus. Sub numele său au luat naștere produse profesionale de curățenie de înaltă calitate și sisteme de curățenie modulare, inovatoare, ușor de manevrat și care promit o durată mare de utilizare.

Calitatea premium a acestor produse și echipamente profesionale de curățenie Vermop este rezultatul a peste 80 de ani de know-how, experiență și rigurozitate germană.
 

VERMOP – echipamente și accesorii pentru curățenie, între inovație și responsabilitate


VERMOP este o companie inovatoare cu o tradiție îndelungată, orientată spre expansiunea pe plan internațional, având însă sediul principal în Germania. Gama completă de sisteme și accesorii de curățenie este dezvoltată în întregime în fabricile nemțești și livrate ulterior către locații din întreagă Europă. 

Produsele de curățenie profesionale VERMOP se caracterizează prin funcțiile inteligente și modelele inovatoare. Echipamentele de curățenie profesională își dovedesc utilitatea zi de zi în diferite domenii precum aeroporturi, hoteluri, spitale, clădiri de birouri, școli, în zona de HoReCa și gospodării private. Datorită faptului că produsele, de la mopuri, cărucioare pentru curățenie profesionale, raclete, seturi pentru măturat, suporturi pentru mopuri și nu numai sunt dezvoltate în permanență, acest lucru garantează funcționalitatea inovatoare, un nivel ridicat de eficiență, fiabilitate absolută și design ergonomic.

Produsele profesionale de curatenie VERMOP sunt caracterizate de durabilitate, acest lucru fiind în concordanță cu modul de gândire al companiei care se concentrează pe economisisrea resurselor, economie și eficiență.
 

Sisteme complete de curățenie pentru o igienă impecabilă de la VERMOP 


Funcționalitatea și ergonomia sistemelor de curățare a pardoselilor, cărucioarelor de curățenie și a ustensilelor pentru spălarea geamurilor profesionale sunt optimizate și supuse unor teste de producție și anduranță în mod constant. În plus, pentru a se mula cât mai bine pe nevoile clienților săi, VERMOP a creat o gamă de cărucioare profesionale care se pot personaliza și adapta în funcție de fiecare utilizator.

Pentru că este un principiu după care ne ghidăm să avem numai parteneri care aduc un plus de valoare pe piața sistemelor de curățenie profesională, compania noastră vă pune la dispoziție o gamă completă de produse – aliat în munca pentru menținerea curățeniei: mopuri, rezerve pentru mopuri, sisteme pentru spălarea geamurilor, mânere telescopice, răzuitoare pentru gheață sau geamuri, raclete, seturi complete și cărucioare de curățenie profesionale