marca-trusted
eLicitatie Certificari

Lista de produse dupa marca Dyson

Uscatorul de maini Dyson Airblade reprezinta varful de tehnologie in domeniu, fiind unul dintre cele mai performante uscatoare de maini de pe piata. Usuca mainile in maxim 10 secunde. Uscatorul de maini Airblade V de la Dyson este echipat cu 2 filtre HEPA, astfel ca se retin 99,9% dintre bacteriile din aerul din toaleta publica, iar mainile sunt uscate cu aer curat si este disponibil la un pret competitiv in magazinul online Igienaphs.ro.
 

Uscatoare de maini Dyson certificate de specialisti in sanatate publica, NSF International

Numai uscatoarele de maini Airblade™ de la Dyson sunt certificate ca fiind igienice, de catre specialisti independenti in sanatate publica, NSF International. Este singurul tip de uscator de maini de pe piata care respecta toate criteriile de calitate si igiena din protocolul NSF P335. Uscatorul de maini Dyson Airblade V este activat fara atingere si cu acoperire antimicrobiana.

Motorul digital cu care sunt echipate uscatoarele de maini Dyson este singurul motor de uscator de maini suficient de puternic pentru a aspira 35 de litri de aer pe secunda printr-un filtru HEPA cu care sa usuce mainile în 10 secunde. Acest motor, realizat cu tehnologie de ultima generatie, are o adancime de numai 10 cm si ofera uscatorului de maini Dyson un profil subtire, astfel incat acesta poate fi instalat fara incastrare in perete.