marca-trusted
eLicitatie Certificari

Lista de produse dupa marca OMO

Hainele curate și îngrijite sunt o necesitate în absolut orice locuință, însă alegerea unui detergent potrivit nu este întotdeauna o treabă simplă. Un detergent de rufe ideal trebuie să igienizeze, să scoată petele și murdăria, dar și să protejeze țesătura, lăsând un parfum delicat. Pe piață există numeroase tipuri de detergenți pentru spălarea rufelor, însă cel mai important este să îl găsești pe acela care ți se potrivește cel mai bine ție și familiei tale.

Pentru că ne dorim să îți oferim doar produse de calitate, Igiena PHS îți pune la dispoziție o gamă variată de detergenți de spălare a rufelor OMO, un brand prezent în portofoliul producătorului Unilever, care mai deține alte branduri de renume precum Persil, Domestos, Cif și altele. În oferta noastră vei regăsi detergent Omo sub formă de pudră, lichid sau capsule, dar și pachete promoționale, create special pentru tine.

Noua formulă de detergent de rufe Omo se remarcă prin proprietățile sale concentrate, asigurând aceleași rezultate, cu un dozaj mai mic. Ambiția producătorului de a reduce impactul asupra mediului se vede în procesul de producție al detergentului Omo, prin folosirea cu 30% mai puțină apă și cu 33% mai puțin plastic, fără a face compromis în calitatea acestuia. Detergentul lichid Omo Ultimate se remarcă astfel prin calitățile sale de a îndepărta petele, lăsând în urmă un miros foarte plăcut, dar și proprietatea acestuia de a proteja țesăturile și culorile, care rămân la fel de puternice pentru o perioadă mai lungă de timp.

Bucură-te de rezultate eficiente la fiecare spălare și profită de promoțiile pe care Igiena PHS ți le-a pregătit.