Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Racleta profesionala pentru sters geamuri Lewi 35 cm

Cod : LE10506
/ Opinia ta
Racleta profesională pentru șters geamuri Lewi ajută la îndepărtarea imediată a apei, este prevăzută cu mâner anatomic ce nu permite mâinii să obosească. Geamurile sunt curățate dintr-o singură mișcare. Pentru a putea curăța suprafețe mai mari, racletei profesionale i se poate atașa un mâner ergonomic iar, la nevoie, lama de cauciuc poate fi foarte ușor înlocuită cu o altă rezervă. Cauciucul care însoțește racleta profesională pentru geamuri Lewi este finisat la perfecție pentru a nu zgâria suprafețele și pentru a face curățarea geamurilor fără cusur. Vulcanizat, extrem de elastic, acesta aderă foarte bine pe sticlă și permite și o uscare rapidă.
In Stoc
8 Puncte de Fidelitate
 
68,64 lei
preț fără TVA

Comandă acum și primești produsul chiar mâine
Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Când în procesul de curățenie accentul se pune pe geamuri, acestea nu pot fi altfel decât impecabile. Este și motivul pentru care trebuie să optați numai pentru raclete profesionale calitative, fiabile și sigure în utilizare.
Racleta profesională pentru șters geamuri Lewi ajută la îndepărtarea imediată a apei, este prevăzută cu mâner anatomic ce nu permite mâinii să obosească. Geamurile sunt curățate dintr-o singură mișcare.

Pentru a putea curăța suprafețe mai mari, racletei profesionale i se poate atașa un mâner ergonomic iar, la nevoie, lama de cauciuc poate fi foarte ușor înlocuită cu o altă rezervă.
Cauciucul care însoțește racleta profesională pentru geamuri Lewi este finisat la perfecție pentru a nu zgâria suprafețele și pentru a face curățarea geamurilor fără cusur. Vulcanizat, extrem de elastic, acesta aderă foarte bine pe sticlă și permite și o uscare rapidă.

Produsele din gama Lewi, ce aparțin producătorului german Lehmann, prezintă câteva avantaje:
  • Au o calitate ridicată;
  • Sunt ușor de utilizat;
  • Au o construcție ergonomică;
  • Au componente versatile;
  • Sunt fiabile.
Caracteristici racletă profesională pentru șters geamuri Lewi 35 cm:
  • Materiale: oțel inoxidabil și două tipuri de plastic rezistent;
  • Material lamă: cauciuc;
  • Culori: gri și albastru;
  • Dimensiune: 35 cm. 
Am putea spune că Lehmann, compania nemțească de sisteme de curățenie, este un pionier în industrie dacă este să luăm în calcul anul în care aceasta a fost înființată: 1895.  Întreaga experiență dobândită în toată perioada își spune cuvântul, permițând companiei să ofere produse de o înaltă calitate, de la raclete profesionale, mânere ergonomice, șpacluri pentru geamuri, rezerve manșon și nu numai. Prin oferirea unor soluții practice și eficiente, Lehmann a dorit să ușureze întreaga activitate de curățare a geamurilor și a clădirilor de birouri.
Fără comentarii pentru acest produs

Citeste mai mult
Te-ar mai putea interesa

Razuitoare scurta Vermop

Razuitoarea profesionala de la Vermop este un ajutor de nadejde pentru indepartarea murdariei dificile, mai ales de pe geamuri si pardoseala, in urma renovarilor sau a zugravelilor, cand este necesara o curatare temeinica a spatiului. Realizata dintr-un material rezistent, aceasta nu va necesita o inlocuire rapida.  Racleta razuitoare geam Vermop este prevazuta cu lame duble:[...]
51,51 lei
preț fără TVA

Racleta razuitoare Vermop maner 25 cm

Racleta razuitoarea medie Vermop este un ajutor de nadejde pentru indepartarea murdariei dificile, mai ales de pe geamuri si pardoseala, in urma renovarilor sau a zugravelilor cand este necesara o curatare temeinica a spatiului. Lama cu care este prevazuta ajuta la indepartarea stickerelor, a vopselei si nu numai. Realizata dintr-un material rezistent, aceasta nu va necesita o inlocuire[...]
54,29 lei
preț fără TVA

Razuitoare lunga Vermop maner 120 cm

Razuitoarea lunga Vermop maner 120 cm este un ajutor de nadejde pentru indepartarea murdariei dificile, mai ales de pe geamuri si pardoseala, in urma renovarilor sau a zugravelilor cand este necesara o curatare temeinica a spatiului. Lama acestei raclete profesionale cu care este prevazuta ajuta la indepartarea stickerelor, a vopselei si nu numai. Avantajele razuitoarei lungi Vermop: [...]
74,02 lei
preț fără TVA

Set TopLock Vermop 35 cm

Sistemele de curatare de la Vermop, Top Lock, sunt produse de o calitate superioara care intrunesc cele mai exigente standarde. Materialele atent selectate, precum aluminiul profilat, otelul indoxidabil si plasticul sunt procesate cu o precizie absoluta. Produsele din gama Top Lock combina cu succes economia, calitatea, ergonomia si functionalitatea. Seturile TopLock Starter sunt [...]
365,42 lei
preț fără TVA

Maner telescopic Vermop 300 cm, 3 parti

Manerul telescopic 300 TopLock Vermop este cel mai sigur accesoriu in procesul de curatare al ferestrelor. Usor de utilizat, acesta poate fi ajustat in functie de unghiul de lucru. Datorita materialelor de calitate superioara din care este realizat, acesta se remarca prin siguranta, fiabilitatea, aderenta si ergonomia sa. Printre atuurile manerului telescopic Vermop putem enumera[...]
157,25 lei
preț fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI