Racleta profesionala pentru sters geamuri Lewi 45 cm - IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Racleta profesionala pentru sters geamuri Lewi 45 cm

Cod : LE10512
Racleta profesionala pentru sters geamuri Lewi 45 cm
Racleta profesionala pentru sters geamuri Lewi 45 cm
DISCOUNT DE VOLUM - platesti mai putin
3 - 4 buc (-5%)
88,98 lei/buc
5 - 9 buc (-7%)
87,10 lei/buc
> 10 buc (-10%)
84,29 lei/buc
In Stoc
9 Puncte de Fidelitate
Brand: Lewi
 
93,66 lei
78,71 lei fără TVA

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Cand in procesul de curatenie accentul se pune pe geamuri, acestea nu pot fi altfel decat impecabile. Este si motivul pentru care trebuie sa optati numai pentru raclete profesionale calitative, fiabile si sigure in utilizare.
Racleta profesionala pentru sters geamuri Lewi ajuta la indepartarea imediata a apei, este prevazuta cu maner anatomic ce nu permite mainii sa oboseasca. Geamurile sunt curatate dintr-o singura miscare.

Pentru a putea curata suprafete mai mari, racletei profesionale i se poate atasa un maner ergonomic iar, la nevoie, lama de cauciuc poate fi foarte usor inlocuita cu o alta rezerva.
Cauciucul care insoteste racleta profesionala pentru geamuri Lewi este finisat la perfectie pentru a nu zgaria suprafetele si pentru a face curatarea geamurilor fara cusur. Vulcanizat, extrem de elastic, acesta adera foarte bine pe sticla si permite si o uscare rapida.

Produsele din gama Lewi, ce apartin producatorului german Lehmann, prezinta cateva avantaje:
  • Au o calitate ridicata;
  • Sunt usor de utilizat;
  • Au o constructie ergonomica;
  • Au componente versatile;
  • Sunt fiabile.
Caracteristici racleta profesionala pentru sters geamuri Lewi 45 cm:
  • Materiale: otel inoxidabil si doua tipuri de plastic rezistent;
  • Material lama: cauciuc;
  • Culori: gri si albastru;
  • Dimensiune: 35 cm. 
Am putea spune ca Lehmann, compania nemteasca de sisteme de curatenie, este un pionier in industrie daca este sa luam in calcul anul in care aceasta a fost infiintata: 1895.  Întreaga experienta dobandita in toata perioada isi spune cuvantul, permitand companiei sa ofere produse de o inalta calitate, de la raclete profesionale, manere ergonomice, spacluri pentru geamuri, rezerve manson si nu numai. Prin oferirea unor solutii practice si eficiente, Lehmann a dorit sa usureze intreaga activitate de curatare a geamurilor si a cladirilor de birouri.
Tip produs
Raclete sters geam
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu
- 5 %

Maner telescopic Lewi 120 cm, (2 * 60 cm)

Manerul telescopic Lewi se poate folosi atat pentru curatarea geamurilor cat si a altor suprafete aflate la inaltime. Se poate atasa la raclete, spacluri sau perii. Manerul telescopic este realizat din aluminiu de calitate si este prevazut cu manson ergonomic de sustinere si un con superior pentru fixarea accesoriilor. Manerul telescopic Lewi este mai stabil si mai sigur decat alte[...]
97,49 lei
92,61 lei
77,83 lei fără TVA

Maner telescopic Lewi 250 cm (2 * 125 cm)

Manerul telescopic Lewi se poate folosi atat pentru curatarea geamurilor cat si a altor suprafete aflate la inaltime. Se poate atasa la raclete, spacluri sau perii. Manerul telescopic este realizat din aluminiu de calitate si este prevazut cu manson ergonomic de sustinere si un con superior pentru fixarea accesoriilor. Manerul telescopic Lewi este mai stabil si mai sigur decat al[...]
138,13 lei
116,08 lei fără TVA

Maner telescopic Lewi 300 cm (2* 150 cm)

Manerul telescopic Lewi se poate folosi atat pentru curatarea geamurilor cat si a altor suprafete aflate la inaltime. Se poate atasa la raclete, spacluri sau perii. Manerul telescopic este realizat din aluminiu de calitate si este prevazut cu manson ergonomic de sustinere si un con superior pentru fixarea accesoriilor. Manerul telescopic Lewi este mai stabil si mai sigur decat al[...]
163,17 lei
137,12 lei fără TVA
- 30 %

Maner telescopic profesional 300 cm (2 * 150 cm)

Manerul telescopic 300 cm se poate folosi atat pentru curatarea geamurilor cat si a altor suprafete aflate la inaltime. Se poate atasa la raclete, spacluri sau perii. Manerul telescopic este realizat din aluminiu de calitate si este prevazut cu manson ergonomic de sustinere si un con superior pentru fixarea accesoriilor. Manerul telescopic 300 cm este stabil, nu se roteste, accesoriil[...]
136,08 lei
95,25 lei
80,05 lei fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI