Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Aspirator profesional lichide si praf - Ghibli & Wirbel AS 59 P

Cod : 17761210001
-15 %
REDUCERE
/ Opinia ta
Descriere: Aspirator profesional lichide și praf - Ghibli & Wirbel AS 59 este un aspirator umed-uscat cu capacitate mare, echipat cu doua motoare foarte  eficiente  care pot fi activate separat, fiind proiectat pentru ridicarea cantitatilor mari de murdarie. Aspiratorul detine saci filtranti de hartie, filtru de nailon, distantier pentru sac de plastic si furtun de evacuare, rezervor rezidual la comanda.
In Stoc
224 Puncte de Fidelitate
2216,97 lei
1884,42 lei
preț fără TVA

Transport gratuit*
Comanda telefon
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Înființată în 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si  masinilor profesionale industriale.
Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidata ce a oferit întotdeauna un raport calitate / preț excelent, pentru utilajele lor profesionale cu caracteristici tehnice inovatoare.  

Descriere:

Aspirator profesional lichide și praf - Ghibli & Wirbel AS 59 este un aspirator umed-uscat cu capacitate mare, echipat cu doua motoare foarte  eficiente  care pot fi activate separat, fiind proiectat pentru ridicarea cantitatilor mari de murdarie. Aspiratorul detine saci filtranti de hartie, filtru de nailon, distantier pentru sac de plastic si furtun de evacuare, rezervor rezidual la comanda.

Detalii tehnice:
 
 • Tensiune alimentare: 220-240 v
 • Putere maxima: 2300 w
 • Capacitate container: 80 l
 • Debit de aer: 100l/s
 • Putere aspirare-vacuum: 190 mbar
 • Nivel zgomot: 65 db(A)
 • Lungime cablu: 7,5 m
 • Greutate: 20,4 kg
 • Dimensiuni: 610x520x920 mm
Accesorii incluse:
 
 • Cablu de alimentare de 10 m
 • Furtun flexibil 2,5 m
 • Tub aspiratie "S"
 • Duza ingusta
 • 2 perii / duze pentru pardoseli ( umed / uscat )
 • Perie rotunda  
 • Filtru textil
Aspirare
Praf / Lichid
Fără comentarii pentru acest produs

Citeste mai mult
Te-ar mai putea interesa

Set saci aspirator Taski Go

Set saci aspirator din hârtie pentru aspiratorul Taski GO. Setul conține 10 bucăți.
41,44 lei
preț fără TVA
- 13 %

Aspirator profesional - TASKI AERO 8

Aspirare: Praf
Aspirator profesional Taski AERO 8 Noile aspiratoare profesionale TASKI AERO sunt extrem de eficiente și sunt prevăzute cu un motor de 585 W de ultimă generație care oferă aceleași rezultate de curățare ca un aspirator de peste 900 W. Aceste rezultate sunt asigurate grație sistemului ingenios al fluxului de aer și tehnologiei unice whisper brevetate de TASKI. Performanta si[...]
887,51 lei
772,14 lei
preț fără TVA

Aspirator profesional - TASKI AERO 8 Plus

Aspirare: Praf
Aspirator profesional Taski AERO 8 PLUS. Aspiratorul TASKI AERO 8/15 PLUS de înaltă eficiență integrează tehnologia de ultimă generație și este prevăzut cu un motor extrem de eficient. Iar datorită tehnologiei whisper, aspiratorul este ultrasilențios. Rezultatul simbiozei dintre tehnologie și designul funcțional, seria PLUS oferă ușurință de neegalat în [...]
1097,09 lei
preț fără TVA

Aspirator profesional - TASKI AERO 15

Aspirare: Praf
Aspirator profesional Taski AERO 15. Noile aspiratoare profesionale TASKI AERO sunt extrem de eficiente și sunt prevăzute cu un motor de 585 W de ultimă generație care oferă aceleași rezultate de curățare ca un aspirator de peste 900 W. Aceste rezultate sunt asigurate grație sistemului ingenios al fluxului de aer și tehnologiei unice whisper brevetate de TASKI. Performant[...]
1044,73 lei
preț fără TVA
- 10 %

Aspirator profesional - TASKI AERO 15 Plus

Aspirare: Praf
Aspirator profesional Taski AERO 15 PLUS. Aspiratorul TASKI AERO 8/15 PLUS de înaltă eficiență integrează tehnologia de ultimă generație și este prevăzut cu un motor extrem de eficient. Iar datorită tehnologiei whisper, aspiratorul este ultrasilențios. Rezultatul simbiozei dintre tehnologie și designul funcțional, seria PLUS oferă ușurință de neegalat în[...]
1257,73 lei
1131,96 lei
preț fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI