Masca faciala de protectie, 3 pliuri, 50 buc/set
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Masca faciala de protectie, 3 pliuri, 3 straturi, 50 buc/set

Cod : MFP
-25 %
REDUCERE
Masca faciala de protectie, 3 pliuri, 50 buc/set
DISCOUNT DE VOLUM - platesti mai putin
5 - 9 buc (-5%)
11,02 lei/buc
10 - 14 buc (-7%)
10,79 lei/buc
> 15 buc (-10%)
10,44 lei/buc
In Stoc
1 Puncte de Fidelitate
15,47 lei
11,60 lei
9,75 lei fără TVA

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Masca faciala de protectie , 3 straturi, 50 buc/cutie

Protejeaza-te pe tine si pe cei din jur purtand o masca faciala cu eficienta ridicata, ce permite o filtrare a particulelor nocive din aer. 
Masca de protectie de unica folosinta se adapteaza rapid la forma fetei, fiind prevazuta in partea superioara cu banda metalica ce se ajusteaza pe nas, impiedicand microbii, alergii cauzate de praf sau saliva oamenilor.

Descriere:

Culoare: alb/albastru/verde
Material: netesut + netesut expandat + netesut, fir metalic ajustabil pentru fixare pe nas, benzi elastice petrecute peste urechi.

Instructiuni de utilizare:

1. Puneti masca pe fata cu firul metalic pe partea exterioara, cu partea alba inauntru si fixati masca petrecand benzile elastice dupa urechi.
2. Presati firul metalic pe nas cu ambele maini, trageti masca in parte de sus si sub barbie, verificati ajustarea marginilor.
3 .Apasati usor firul metalic pentru a-l face sa adere la conturul nasului pentru o protectie cat mai buna.

Precautii si recomandari:

1. Acest produs poate fi folosit numai in spatii bine ventilate cu oxigen. Acest produs nu este recomandat a fi folosit in spatii cu nivel scazut de oxigen , in cazul poluarii sau in timpul somnului.
2. A se folosi cu precautie in cazul persoanelor diagnosticate cu astm sau cu alte probleme respiratorii. Daca respirati cu dificultate, scoateti masca. In cazul in care masca este deteriorata, inlocuiti-o cu alta noua.
3. Fixati bine masca pe fata si nu o utilizati vreme indelungata. Timpul de utilizare este de maxim 4 ore.
 
Fără comentarii pentru acest produs

Istoricul tau de navigare


BRANDURI