Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dozator Losdi săpun lichid

Cod : CJ-1006

3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dozator de săpun lichid din plastic ABS transparent Losdi Sidney. Linia de aparate profesionale de igienă Sidney de la Losdi reprezintă o gamă clasică, demonstrându-și de-a lungul timpului calitățile: funcționalitate și rezistentă. Dozatorul are o supapă antipicurare cu resort din oțel inoxidabil și acceptă alimentarea cu săpun lichid vrac, comun. Este un dozator de capacitate mare, care poate fi montat în grupurile sanitare comune, în numeroase spații profesionale precum: imobile de birouri, spatii comerciale, hoteluri, pensiuni, restaurante, benzinarii.
In Stoc
6 Puncte de Fidelitate
 
51,31 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dozator de săpun lichid din plastic ABS transparent Losdi Sidney. Linia de aparate profesionale de igienă Sidney de la Losdi reprezintă o gamă clasică, demonstrându-și de-a lungul timpului calitățile: funcționalitate și rezistentă.
Dozatorul are o supapă antipicurare cu resort din oțel inoxidabil și acceptă alimentarea cu săpun lichid vrac, comun. Este un dozator de capacitate mare, care poate fi montat în grupurile sanitare comune, în numeroase spații profesionale precum: imobile de birouri, spatii comerciale, hoteluri, pensiuni, restaurante, benzinarii.
Capacitatea sa mare, de 1litru, îl recomandă chiar și pentru grupurile sanitare aglomerate.
Fabricat in Spania.

Caracteristici:

  • Dozator pentru săpun lichid Losdi Sidney, cu capacitate mare, de 1l,
  • Design elegant, modern și funcțional,
  • Dispune de  o supapă antipicurare cu resort din oțel inoxidabil,
  • Model robust, ușor de întreținut de către personalul de curățenie,
  • Foarte simplu de utilizat, prin acționare mecanică,
  • Reîncărcarea se realizează cu ușurință, rezervorul fiind prevăzut cu un sistem de închidere cu cheie,
  • Dispune de un sistem de prindere antivandalism,
  • Foarte practic in locurile aglomerate si acolo unde igiena este de importanta maximă

 
Caracteristici tehnice:

Material: Plastic ABS
Capacitate: 1litru
Culoare: gri transparent
Lățime: 112 mm, Înălțime: 225 mm, Adâncime: 90 mm
Producător: Losdi - Spania

Dozatorul de săpun lichid Losdi Sidney este un produs modern, robust și funcțional, ce beneficiază de calitatea oferită de unul dintre cei mai importanți producători europeni de produse profesionale de igienă.
Produsul se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.

Actionare
Manuala
Carcasa
Plastic ABS
Forma Sapun
Lichid
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Dispenser Losdi prosoape pliate hârtie

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Dispenser Losdi prosoape pliate hârtie Dispenserul Losdi pentru prosoape de hârtie este un produs practic și modern, ideal a fi folosit inclusiv în grupurile sanitare cu trafic intens. Designul funcțional și în același timp modern al dispenserului de prosoape Losdi va fi cu siguranță apreciat de utilizatorii săi. Caracteristici:   [...]
66,93 lei
preț fără TVA

Sapun lichid Konga Economic 5 litri

Sapunurile lichide si spuma, cele antibacteriene si gelurile de dus puse la dispozitie de Igiena PHS va vor ajuta sa oferiti clientilor dvs experiente placute, imediat ce intra in contact cu business-ul dvs. Sapunurile profesionale sunt atent selectionate, pentru a va putea oferi doar produse superioare, fiind garantia faptului ca optati intotdeauna pentru calitate. Care este principa[...]
19,78 lei
preț fără TVA

Sapun lichid Konga Classic 5 litri

Sapunurile lichide si spuma, cele antibacteriene si gelurile de dus puse la dispozitie de Igiena PHS va vor ajuta sa oferiti clientilor dvs experiente placute, imediat ce intra in contact cu business-ul dvs. Sapunurile profesionale sunt atent selectionate, pentru a va putea oferi doar produse superioare, fiind garantia faptului ca optati intotdeauna pentru calitate. Care este principa[...]
31,65 lei
preț fără TVA
-10 %

Săpun lichid dezinfectant Silver 5 litri

Săpunurile lichide și spumă, cele antibacteriene și gelurile de duș puse la dispoziție de Igiena PHS vă vor ajuta să oferiți clienților dvs experiențe plăcute, imediat ce intră în contact cu business-ul dvs. Săpunurile profesionale sunt atent selecționate, pentru a vă putea oferi doar produse superioare, fiind garanția faptului că optați întotdeauna pe[...]
42,48 lei
38,23 lei
preț fără TVA

BRANDURI