Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dozator săpun inox Esenia 500 ml

Cod : DS ES-S

-35 %
REDUCERE
3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dispenserul pentru săpun lichid Esenia inox este un produs destinat igienei profesionale fiabil și modern, care va aduce un plus de eleganță băii în care este instalat. Este un produs fiabil, robust, simplu de utilizat și de întreținut de către personalul de curățenie. Dozatorul are o capacitate medie, de un 500ml, fiind recomandat în special pentru spațiile cu trafic mediu sau mic de vizitatori.

In Stoc
6 Puncte de Fidelitate
74,41 lei
48,37 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dispenserul pentru săpun lichid Esenia inox este un produs destinat igienei profesionale fiabil și modern, care va aduce un plus de eleganță băii în care este instalat. Este un produs fiabil, robust, simplu de utilizat și de întreținut de către personalul de curățenie.
Dozatorul are o capacitate medie, de un 500ml, fiind recomandat în special pentru spațiile cu trafic mediu sau mic de vizitatori.

Caracteristici:

  • Dispenser pentru săpun lichid Esenia cu capacitate de 500ml,
  • Dispozitiv robust și rezistent,
  • Dozator simplu de utilizat, prin acționare mecanică, cu o mini-pompă de inox,
  • Reîncărcarea se realizează cu ușurință, rezervorul fiind prevăzut cu un sistem de închidere cu cheie,
  • Dispune de un sistem de prindere antivandalism,
  • Disponibil și în varianta inox satinat,
  • Dotat cu un vizor de nivel, care vă permite să urmăriți în permanență consumul, în vederea reîncărcării

 
Caracteristici tehnice:

Material: Inox
Culoare: gri inox (disponibil și în varianta inox satinat)
Capacitate: 500ml
Dimensiuni: 16x9x6cm
Garanție: 3 ani
Producător: Esenia

Un dispenser de săpun lichid robust, din oțel inoxidabil, care va contribui la aspectul elegant al băii în care va fi instalat. Având o capacitate medie, îl recomandăm în special pentru spațiile mai puțin aglomerate – cafenele, restaurante, birouri, cabinete medicale și orice alte medii profesionale.
Produsul se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.

Actionare
Manuala
Carcasa
Inox
Forma Sapun
Lichid
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

-10 %

Dispenser hârtie igienică Esenia satinat

Carcasa: Inox
Dispenser hârtie igienică Esenia satinat Recomandăm dispenserul pentru hârtie igienică Esenia satinat în special pentru toaletele cu trafic mic spre mediu, din cele mai diverse medii profesionale. Dispenserul este ideal pentru colectivitățile restrânse – birouri, cafenele, baruri, restaurante, etc. Caracteristici: Dispenserul de h[...]
110,00 lei
99,00 lei
preț fără TVA
-10 %

Dispenser prosoape hârtie Esenia

Actionare: Manuala
Carcasa: Inox
Dispenser prosoape haâtie Esenia Dispenserul Esenia pentru prosoape de hârtie este un sistem practic și modern, de capacitate mare, care poate fi folosit inclusiv în grupurile sanitare cu trafic intens. Dispenserul are un design funcțional și practic, ce va fi cu siguranță apreciat de utilizatorii săi. Caracteristici: Dispenser pentru prosoape h&[...]
119,00 lei
107,10 lei
preț fără TVA

Sapun lichid Konga Economic 5 litri

Sapunurile lichide si spuma, cele antibacteriene si gelurile de dus puse la dispozitie de Igiena PHS va vor ajuta sa oferiti clientilor dvs experiente placute, imediat ce intra in contact cu business-ul dvs. Sapunurile profesionale sunt atent selectionate, pentru a va putea oferi doar produse superioare, fiind garantia faptului ca optati intotdeauna pentru calitate. Care este principa[...]
19,78 lei
preț fără TVA

Sapun lichid Konga Classic 5 litri

Sapunurile lichide si spuma, cele antibacteriene si gelurile de dus puse la dispozitie de Igiena PHS va vor ajuta sa oferiti clientilor dvs experiente placute, imediat ce intra in contact cu business-ul dvs. Sapunurile profesionale sunt atent selectionate, pentru a va putea oferi doar produse superioare, fiind garantia faptului ca optati intotdeauna pentru calitate. Care este principa[...]
31,65 lei
preț fără TVA
-15 %

Săpun lichid dezinfectant Silver 5 litri

Săpunurile lichide și spumă, cele antibacteriene și gelurile de duș puse la dispoziție de Igiena PHS vă vor ajuta să oferiți clienților dvs experiențe plăcute, imediat ce intră în contact cu business-ul dvs. Săpunurile profesionale sunt atent selecționate, pentru a vă putea oferi doar produse superioare, fiind garanția faptului că optați întotdeauna pe[...]
42,48 lei
36,11 lei
preț fără TVA

BRANDURI