Uscator profesional par Valera Swiss Nano 9400 Ionic | IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Uscator profesional de par Valera Swiss Nano 9400 Ionic, 2400 W, Rotocord

Cod : SN9400Y RC
-25 %
REDUCERE
Uscator profesional par Valera Swiss Nano 9400 Ionic | IgienaPHS
Uscator profesional de par Valera Swiss Nano 9400 Ionic, 2400 W, RotocordUscator profesional de par Valera Swiss Nano 9400 Ionic, 2400 W, Rotocord
In Stoc
42 Puncte de Fidelitate
561,15 lei
420,86 lei
353,67 lei fără TVA

Transport gratuit*
Comanda telefon
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Valera este cel mai mare specialist elvetian si unul dintre liderii mondiali in domeniul ingrijirii si protejarii parului.    

VALERA beneficiaza de reputatia solida a simbolului "Swiss Made" care este o garantie a calitatii recunoscuta pe plan international. Aceasta imagine comunica valori cum ar fi: calitate, precizie, fiabilitate, competenta, respect pentru sanatate si mediu, exclusivitate.
De peste 55 de ani, din 1955, VALERA produce aparate de ingrijire a parului si este angajata intr-o continua lupta de a imbunatati in mod constant calitatea produselor sale, de a satisface cele mai inalte exigente standarde de pe piata. Pentru VALERA sloganul "CALITATE" este coloana vertebrala a istoriei companiei.

        Uscatoarele de par VALERA satisfac cele mai stricte reglementari internationale de siguranta, cum ar fi: "VDE Certification Marks", "S + Safety mark" si marcajul de conformaitate "CE".
 
PERFORMANTA SI REZISTENTA

Motoarele VALERA sunt super puternice si super fiabile. Sunt utilizate pentru aparatele PROFESIONALE. Datorita tehnologiei sale aerodinamice unice durata de viata a uscatoarelor de par dotate cu aceste motoare este de aprox. 2000 h.

INOVATIE

ROTOCORD este o inventie patenta exclusiv VALERA. Este un dispozitiv rotativ integrat in cablurile de alimentare ale uscatoare de par profesionale. Acesta permite rasucirea uscatorului de par fara a rasuci si cablul de alimentare. Ca urmare cablul nu se va mai torsiona, tensiona si ca urmare nu se vor mai forma binecunoscutele “noduri” si “incurcaturi” atat de neplacute.
ROTOCORD este sigur si foarte usor. El a fost testat si brevetat de NEMKO - poate cea mai importanta institutie international de certificare a aparatelor electrice.

 PAR SANATOS SI STRALUCITOR
Ionii negativi se gasesc din abundenta, dupa o furtuna, atunci cand aerul este cel mai pur.
Generatorii de ioni negativi VALERA produc milioane de Ionii  negativi care ajuta la hidratarea firului de par in timpul uscarii. Mareste volumul parului, face ca parul sa fie mai elastic, mai stralucitor si mai usor de pieptanat.

PAR COLORAT PENTRU MAI MULT TIMP
Aparatele Valera actioneaza in trei moduri pentru protejarea parului vopsit, prevenind pierderea culorii si a aspectului matasos, mentinand totodata o hidratare optima a firului de par:
- IONII NEGATIVI - produsi de generatorii de ioni asigura o hidratare optima a firului de par,
- No STRESS - performanta de top chiar la temperature joase: jetul de aer foarte intens asigura o uscare rapida chiar la temperaturi joase. Astfel se previne arderea parului in timpul procesului de uscare
- MANAGEMENTUL TEMPERATURII - pentru o personalizare rapida si usoara a temperaturii optime.


CREATIVITATE, CONFORT, SIGURANTA
Inovatie Exclusiva VALERA - primul Concentrator de Aer Izolat Termic, care ramane rece in timpul utilizarii. Permite astfel atingerea si rotirea lui in timpul utilizarii fara pericolul arderii.
Concentratorul de aer TOUCH ME asigura:
- Mai multa creativitate si libertate de exprimare pentru hair stylist
- Mai mult confort si siguranta
 

FOARTE USOR
Swiss Nano 9400 ionic este poate CEL MAI MIC, CEL MAI USOR si CEL MAI PUTERNIC Uscator Profesional de Par.
 
CREATIVITATE, PRECIZIE SI PUTERE
Cele 2 Concentratoare de aer foarte inguste, profesionale pentru amplificarea intensitatii jetului de aer si dirijarea acestuia cu cea mai mare precizie asigura o libertate si o creativitate mai mare pentru profesionisti si nu numai.
Putere
2400 w
Tip motor
AC-PERFORMANCE
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa
- 20 %

Uscator profesional de par Valera Swiss Turbo 8200 Ionic Rotocord, 2000 W

Putere: 2000 w
Tip motor: AC-PERFORMANCE
Uscator de par profesional Turbo puternic cu generator de Ioni   Descriere uscator de par Valera Turbo 8200 Ionic :   putere: 2000 W AC-PERFORMANCE Motor  Generator de ioni Cablu SuperFlex 3 m cu ROTOCORD Fir ondulant SECURITY element de incalzire 6 setari ale debitului / temperaturii aerului Buton de aer rece 3 trepte de temperatura 3 trepte d[...]
505,29 lei
404,24 lei
339,69 lei fără TVA

Uscator de par profesional Valera Swiss Silent JET 7500 Light Ionic, 2000 W, Smart Air Flow Technology

Putere: 2000 w
Tip motor: AC-PERFORMANCE
Uscator de par profesional Ultra-Silentios, de inalta performanta si foarte usor.   Descriere:   putere: 2000 W PM-Pro Motor  Generator de ioni  Tehnologia inteligenta a fluxului de aer  Cablu SuperFlex 3 m cu ROTOCORD  Fir ondulant SECURITY element de incalzire  6 setari ale debitului / temperaturii aerului  Buton de ae[...]
522,06 lei
438,71 lei fără TVA
- 23 %

Uscator de par profesional Valera Swiss Silence Jet SXJ 8600 Rotocord, 2400 W, Ionizare, Smart Air Flow Technology

Putere: 2400 w
Tip motor: AC-PERFORMANCE
Uscator de par profesional Valera Swiss Silence Jet SXJ 8600 RC, 2400 W, Motor Long-Life, Ionizare, 3 Setari temperatura, 2 Setari viteza, Gri   VALERA beneficiaza de reputatia solida a simbolului "Swiss Made" care este o garantie a calitatii recunoscuta pe plan international. Aceasta imagine comunica valori cum ar fi: calitate, precizie, fiabilitate, competenta, respect[...]
650,49 lei
500,88 lei
420,91 lei fără TVA
- 25 %

Uscator profesional de par Valera Swiss Nano 9400 Ionic, 2400 W, Rotocord

Putere: 2400 w
Tip motor: AC-PERFORMANCE
Valera este cel mai mare specialist elvetian si unul dintre liderii mondiali in domeniul ingrijirii si protejarii parului.     VALERA beneficiaza de reputatia solida a simbolului "Swiss Made" care este o garantie a calitatii recunoscuta pe plan international. Aceasta imagine comunica valori cum ar fi: calitate, precizie, fiabilitate, competenta, respect pentru sana[...]
561,15 lei
420,86 lei
353,67 lei fără TVA
- 30 %

Uscator par profesional Valera Swiss Power4ever, motor Brushless Digital BLDC Enduro X, 2400 W, tehnologie Smart Air Flow

Putere: 2400 w
Tip motor: Enduro Brushless BLDC
Uscator de par profesional Valera Swiss Power4ever, 2400W, generator de ioni negativi, Cool-Shot, filtru metalic detasabil, concentrator, difuser, Rosu   VALERA beneficiaza de reputatia solida a simbolului "Swiss Made" care este o garantie a calitatii recunoscuta pe plan international. Aceasta imagine comunica valori cum ar fi: calitate, precizie, fiabilitate, competenta[...]
1007,84 lei
705,49 lei
592,85 lei fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI