marca-trusted
eLicitatie Certificari

Lista de produse dupa marca Klintensiv

O sanatate de fier are la baza dezinfectarea mainilor si a suprafetelor, iar aliatul in lupta impotriva microbilor si a virusurilor este Klintensiv. Folositi cu succes atat in mediul medical cat si in cel casnic, dezinfectantii Klintensiv sunt avizati de catre Ministerul Sanatatii. 
In portofoliul magazinului IgienaPHS gasesti: dezinfectant pentru maini, dezinfectant de nivel inalt pentru suprafete, servetele umede dezinfectante pentru suprafete, detergent dezinfectant pentru suprafete, gel dezinfectant pentru maini si produse biocide. 
Gelurile hidroalcoolice Klintensiv sunt ideale pentru dezinfectarea mainilor, oferind protectie impotriva microbilor, actionand rapid, iar toate produsele sunt testate dermatologic. 
Dezinfectantii pentru suprafete Klintensiv sunt produse de inalta calitate, ce curata si igienizeaza obiectele de inventar si instrumentarul sau alte tipuri de echipamente. Acest dezinfectant pentru suprafete se poate folosi in domenii diverse, atat in cel medical cat si in cel industrial dar si in gospodarii. 
 

Filtre active