Modele de coșuri de gunoi stradale pentru igiena orașului. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Un oraș mai curat cu ajutorul coșurilor de gunoi de exterior de la IgienaPHS

Vineri, 10 Feb 2017


Cu toții ne dorim un oraș curat, prin care să ne plimbăm cu plăcere. Fiecare dintre noi are o responsabilitate în acest sens și poate contribui, în primul rând păstrându-l așa cum este și având grijă să nu lase urme pe unde trece.

Din păcate, mai avem multe de învățat la nivel de societate și mulți dintre concetățenii noștri nu sunt pe cât de responsabili ne dorim cu toții, folosind de multe ori ca scuză absența unor coșuri de gunoi de exterior în apropiere, unde ar putea arunca diversele ambalaje sau obiecte de care nu mai au nevoie.

Prezența unor coșuri de gunoi stradale la îndemână este cu siguranță de ajutor în acest caz, făcându-ne misiunea mult mai ușoară.

 

Caracteristici ale coșurilor de gunoi stradale

Coșurile de gunoi stradale sunt indispensabile într-o societate modernă, iar acestea sunt special concepute pentru a avea o rezistenta mare la șocuri mecanice și uzura fizică. Sunt, de asemenea, rezistente la radiații ultraviolete și variații mari de temperatura.

Având în vedere faptul că aceste coșuri sunt concepute pentru a fi utilizate în exterior, este necesar ca acestea să fie acoperite cu capac. În general pubelele, europubelele, containerele, tomberoanele și coșurile de gunoi selectiv sunt realizate în așa fel încât să nu permită pătrunderea ploii ca în cazul coșurilor stradale simple.
 

Coșuri de gunoi simple sau coșuri cu scrumieră? Tipuri de coșuri de gunoi de exterior


La capitolul cele mai utilizate, coșurile de gunoi stradale ocupă cu siguranță primul loc. Le regăsim pe stradă, în parcuri, la intrarea în diverse clădiri… Rolul principal este, evident, cel practic: de colectare a gunoiului.

Au însă și un rol ornamental, mai ales cele amplasate în centrele orașelor sau la intrarea în diverse clădiri. Multe dintre coșurile de gunoi stradale sunt dotate cu scrumieră. Mai ales de la apariția legii antifumat, folosirea acestor coșuri de gunoi de exterior este extrem de importantă, pentru că multe persoane ies pentru a-și savura țigara, în special în fața restaurantelor, barurilor sau a clădirilor de birouri.
 

Pubele, europubele și tomberoane

De dimensiuni mai mari decât coșurile simple stradale sunt tomberoanele, pubelele și europubelele. Sunt produse indispensabile oricărei structuri, fie că vorbim despre un spațiu de locatari, un sediu de firmă sau un spațiu comercial.

Ele sunt folosite adesea pentru colectarea selectivă a deșeurilor – câte 4 și în culorile pe care le cunoaștem cu toții: galben pentru deșeurile din plastic sau metal, albastru pentru hârtie și carton, verde pentru sticlă, maro pentru deșeurile biodegradabile. Modelele de coșuri de gunoi de exterior disponibile în magazinul online IgienaPHS.ro sunt realizate special în aceste culori sau sunt prevăzute cu capace galbene, albastre sau verzi.
 

Containerele de gunoi

Cu un volum mai mare decât cel al pubelelor, europubelelor și tomberoanelor, containerele de gunoi trebuie să fie realizate din materiale de calitate, rezistente și gândite în așa fel încât să fie ușor de transportat.

Ele sunt concepute special pentru a colecta o cantitate mare de reziduuri, având un volum ce poate merge până la 1100 de litri și chiar mai mult. Indiferent de tipul ales, coșurile de gunoi stradale rămân o necesitate în orice societate respectabilă.

La fel și educarea cetățenilor pentru a le folosi și o legislație care să îi îndemne să o facă, stabilind și măsuri pentru cei care nu o respectă.
Categorii

Promoții


Alte articole


BRANDURI