marca-trusted
eLicitatie Certificari

Mopuri profesionale pentru o curățenie impecabilă

840 Afisari

 


Spală corect pardoselile folosind cele mai bune mopuri profesionale

Iată un scenariu care suntem siguri că îți este familiar: o pardoseală impecabilă, proaspăt spalată, care în câteva minute arată de parcă o mulțime de oameni cu încălțăminte plină de noroi s-a trezit să intre în același timp în încăpere…

Poate că am exagerat un pic, dar adevărul este că podeaua se murdărește cu siguranță mult mai des decât dorim în mediile profesionale, mai ales în spațiile cu trafic intens.

Soluția? Personal eficient de curățenie, care să își cunoască bine meseria și îndatoririle, dar și utilizarea unor produse de curățenie profesionale adecvate, alese cu cea mai mare responsabilitate. Plus un mop profesional care să fie în același timp ușor de folosit și să înlăture cât mai bine murdăria. Despre acestea ne propunem să discutăm astăzi.
 

Ce tipuri de mopuri profesionale pentru curățenie există?

Mopuri profesionale de tip „tăiței”

Acestea sunt mopurile utilizate în special în locuințele individuale, cele pe care le cunoaștem cu toții. Ele sunt cunoscute și sub denumirea de mopuri tip spaghetti sau tip Bob Marley și pot fi din bumbac sau material sintetic. O parte din aceste mopuri vin împreuna cu o găleată și un storcător integrat.

Recomandarea noastră: Mopul Aquva Basic 400 de la Vermop – un mop pentru curățenie profesională ce vine cu argumentul calității germane. Mopul este din bumbac, absoarbe foarte bine apa și este ideal pentru întreținerea curățeniei în supermarket-uri sau spații de birouri.

Mopul plat pentru curățenie profesională


Acest tip de mop este dintre cele mai des utilizate în mediile profesionale. Este foarte ușor de manevrat și de utilizat, are de cele mai multe ori o greutate mică și o suprafață de curățenie mare. Este printre cele mai bune alegeri, fiind foarte potrivit atât pentru curățenia generală, cât și pentru curățenia zilnică.

Recomandarea noastră: Vermop Sprint Plus 40 – suportul de mop ce beneficiază de calitatea brandului Vermop – unul dintre cele mai importante nume la nivel mondial dintre producătorii de echipamente de curățenie și accesorii, ce vine cu argumentul calității germane și al experienței de mai bine de 80 de ani în domeniu.

Mopul de curățenie profesională Sprint Plus 40 extrem de ușor manevrabil – poate fi înlăturat de pe suport printr-o simplă atingere de buton, fără ca utilizatorul să fie nevoit să se aplece și să îl atingă. Are o greutate redusă și o suprafață mare de curățare, fiind disponibil în 2 variante: de 40 cm si 50 cm lațime.

Mopul profesional de tip măturătoare (mopul pentru praf)


Utilizat în general pentru curățenia uscată – a podelelor, tavanelor sau pereților, mopul de curățenie tip măturătoare poate fi folosit cu succes și pentru curățenia umedă. Este foarte potrivit pentru curățenia în spațiile largi, de tip open space, unde este nevoie atât de curățenie, cât și de strângerea prafului.

Mopurile-măturătoare pentru curățenie sunt prevăzute cu mânere lungi, pentru a curăța cu ușurință, dar și pentru accesul la înălțime, de exemplu, la pânzele de păianjen din cele mai îndepărtate colțuri.

Recomandarea noastră: Mopul Damp 60 cm, realizat din materiale de foarte bună calitate, ce asigură o curățenie rapidă și eficientă. Varietatea de dimensiuni disponibile permite efectuarea curățeniei chiar și în spații foarte înguste sau în colțuri.

————————————————————–

Dacă ai întrebări în legătură cu mopurile profesionale sau cu alte echipamente și accesorii pentru curățenie profesională în diverse spații, dar și detergenți profesionali sau produse necesare menținerii podelelor în stare impecabilă, te așteptăm să ne contactezi. Avem o echipă prietenoasă, care va fi bucuroasă să îți răspundă la întrebări și să te ajute să alegi cele mai bune produse de curățenie în spațiul de lucru profesional, iar foarte curând te vom întâmpina într-un Showroom modern și luminos, unde vei avea ocazia să testezi produsele noastre.

Ultima actualizare:
Etichete: Curățenie