marca-trusted
eLicitatie Certificari

Păstrează igiena în spațiile de birouri cu produse de curățenie profesionale

935 Afisari


Mulți dintre noi ajungem să petrecem mai mult timp la serviciu decât acasă. De aceea, spațiul în care petrecem atâtea ore pe zi trebuie să ne inspire, să fie un loc aerisit în care să domnească ordinea. Deși par simple detalii, toate acestea contribuie în mod activ la performanțele și randamentul pe care îl dăm. Însă, într-o clădire cu multe etaje, cu zeci, poate chiar sute de angajați, menținerea ordinii și a curățeniei, mai ales în băi, poate părea o misiune imposibilă.

Fluxul celor ce folosesc toaletele este foarte mare, de la angajați până la partenerii sau clienții companiei, care trebuie să aibă parte de o experiență impecabilă. Fie că aveți un business de dimensiuni reduse sau, dimpotrivă, sediul dvs. adună zilnic sute de angajați, aspectul acestuia reflectă imaginea profesională pe care doriți să o promovați atât în rândul clienților, partenerilor de afaceri cât și angajaților dvs. Astfel, este obligatoriu ca menținerea curățeniei să fie o prioritate pentru dvs.

Personalul administrativ are nevoie de o susținere activă în tot acest proces de mentenanță a sediilor iar, pentru rezultatele dorite, o dotare corespunzătoare cu produse de curățenie profesionale ce le poate ușura considerabil munca și poate duce la economisirea timpului, este necesară.

Spre exemplu, pentru a avea în permanență asupra lor produsele necesare și pentru evitarea unor drumuri suplimentare la locul în care acestea ar fi depozitate, cărucioarele de curățenie nu ar trebui să le lipsească. Acestea permit și atașarea mopului, a găleții pentru mop, a sacului de gunoi și tăvițe pentru accesorii de curățenie (lavete, saci, soluții de curățare). Rezistente și fiabile, bine compartimentate, cărucioarele profesionale întrunesc cu succes toate exigențele, fiind extrem de stabile, ușor de împins sau de manevrat în spațiile înguste.
 

[galerie]


Sistemele și produsele de curățenie profesionale pot fi utilizate în orice mediu de business, în cabinete medicale, spitale, hoteluri, restaurante etc.

Dezinfecția băilor este esențială mai ales din perpectiva păstrării sănătății atât a angajaților cât și a clienților. Fiind zone cu trafic intens, curățenia zilnică este obligatorie.
 

Urmând pas cu pas sfaturile de mai jos vă puteți asigura că nici un aspect al băilor nu este neglijat:

  • Utilizați un dezinfectant profesional care să îndepărteze eficient bacteriile și microbii de pe vasele de toaletă, chiuvete și în zonele apropriate acestora. Mizați pe detergenți profesionali care nu numai că sunt eficienți dar vă permit și să reduceți costurile. Spre exemplu, Taski Sani 4 in 1 SmartDose, este un detergent concentrat care, prin formularea sa specială, asigură detartrarea, dezinfectarea, dezodorizarea și curățarea eficientă a suprafețelor lavabile și rezistente la acizi, din grupurile sanitare.
  •  
  • Formula sa specială împiedică depunerea calcarului, chiar şi în condiţii de apă dură. Sani 4 în 1 are la bază sistemul de dozare SmartDose care este cel mai economic sistem de dozare a detergenților profesionali de pe piață. Acesta poate fi folosit pentru dozarea simplă, controlată, într-un flacon cu pulverizator, a produselor chimice foarte concentrate. Dintr-un recipient concentrat SmartDose se pot realiza intre 70 si 350 de pulverizatoare.
 
  • - După igienizarea closeturilor, recomandarea noastră pentru băile domnilor sunt sitele odorizante pentru pisoar de la Esenia deoarece acționează precum un scut împotriva murdăriei și a mirosurilor neplăcute din toalete. Sitele sunt impregnante cu un neutralizant de miros, eliberând un parfum ce durează până la 30 de zile, vin într-o mulțime de forme, culori și mirosuri. Acest lucru reduce timpul de curățare efectivă al pisoarelor și elimină nevoia utilizării spray-urilor speciale. Un aspect deosebit al acestor tipuri de site îl reprezintă cilii proeminenți ce împiedică stropirea cu urină (Anti Splash Technology).
   
  • - Un ultim pas în tot procesul de curățenie îl reprezintă înlocuirea consumabilelor, fie că vorbim despre hârtia igienică, despre prosoapele de hârtie pentru mâini sau săpunul lichid din dozator. Pe acestea din urmă le puteți găsi pe site-ul nostru într-o varietate de culori, parfumuri, cantități și de la branduri de renume precum Tork, Kimberly Clark, Esenia, Lebon si nu numai. Indiferent că optați pentru cele concentrate pentru eficientizarea costurilor, spumă sau antibacteriene, vă putem asigura că toate produsele se remarcă prin calitatea lor.


Nu este ușor să păstrați impecabilul însă acest aspect este esențial în orice business. De aceea, alegeți să achiziționați numai produse de curățenie profesionale, superioare din punct de vedere al caracteristicilor lor, instruiți personalul administrativ astfel încât să fie eficient și nu faceți rabat de la imaginea companiei dvs. Așa cum bine se știe, reputația se câștigă în ani și se poate pierde într-o clipă.

Ultima actualizare:
Etichete: Curățenie