marca-trusted
eLicitatie Certificari

Produse profesionale de curatenie la indemana

1311 Afisari

 

Care sunt locurile cele mai expuse bacteriilor la birou si cum putem evita contaminarea?

Probabil ca ultimul lucru la care te gandesti dimineata, atunci cand iti torni ceasca de cafea la birou, schimband ultimele noutati cu colegii, este faptul ca pe manerul canii filtrului de cafea se regasesc, cel mai probabil, o multime de bacterii. Din fericire insa, majoritatea sunt inofensive. Tot din fericire, exista cateva lucruri pe care fiecare dintre noi le poate face pentru a reduce riscul contaminarii cu cele cu potential daunator pentru noi – si exista produse profesionale de curatenie care ne pot ajuta.

Sa revenim insa la bacterii si la un studiu realizat de Hloom, care a folosit esantioane preluate din 25 de spatii profesionale diferite, pentru a constata ca….
  • - Butonul de pornire al copiatorului avea de 4 ori mai multe bacterii decat cele de pe vasul unul animal de companie,
  • - Manerul filtrului de cafea avea de 34 de ori mai multe bacterii decat capacul toaletei unei scoli,
  • - Clanta de la usa de intrare intr-un birou avea de 2.5 ori mai multe bacterii decat cea de la usa toaletei…

Am putea continua asa, ideea de baza insa este aceea ca bateriile se pot ascunde in cele mai surprinzatoare locuri.
 

Ce putem face si ce produse profesionale de curatenie ne pot ajuta?


Din fericire insa, putem interveni, si avem la indemana cateva solutii pentru acestea:
  • - Spalatul pe maini cat mai des. E o recomandare foarte utila, care poate ne tine departe atat de bacterii, cat si de virusi. O masura simpla, pe care fiecare dintre noi o poate lua, si care ne aduce atat de multe beneficii! Printre altele, reducem riscul racelilor luate la birou.
  •  
  • - Pentru ca nu avem de fiecare data posibilitatea de a ne spala pe maini, putem folosi un dezinfectant hidroalcoolic – o metoda eficienta si rapida de eliminare a germenilor de pe suprafata mainilor, oriunde si oricand. Recomandarea noastra in acest sens este PURELL, dezinfectantul nr. 1 in SUA, care actioneaza in 10 secunde de la aplicare si distruge 99.9% din germenii cunoscuti. Este un gelde contine agent microbian cu efect rapid si substanta emolienta care ajuta tegumentul mainii sa ramana hidratat, iar multe dintre companii aleg sa il achizitioneze pentru angajatii lor.
  •  
  • - Evita sa duci mana la ochi sau la nas. Este stiut faptul ca acestea sunt zonele cele mai sensibile, asa ca ar trebui sa evitam de principiu sa le atingem.
  •  
  • - Pastreaza mereu la indemana cateva servetele antibacteriene. Recomandarea noastra: servetele umede Doctor Wipe’s, inzestrate cu o formula speciala, foarte puternica, ce curata in maximum 30 de secunde de la aplicare pielea, dezinfectand si protejand in acelasi timp.
  •  
  • - Dezinfectarea suprafetelor. Putem sa curatam periodic lucrurile din propriul spatiu de lucru, de la birou si calculator si pana la butonul imprimantei pe care o folosim. Avem nevoie doar de o laveta – recomandarea noastra este laveta profesionala de microfibra pentru suprafete si de un detergent dezinfectant profesional.
  •  
Evident, vom atrage atentia doamnei care se ocupa de curatenia si igienizarea biroului cu privire la locurile cele mai expuse – cel mai probabil, pe multe dintre ele le cunoaste deja.

Trebuie insa sa constientizam ca sta si in puterea noastra sa ne ocupam de propriul birou si exista produse profesionale de curatenie ne pot fi cu siguranta fi de ajutor! Iar un simplu pachet de servetele antibacteriale, impreuna cu obiceiul de a ne spala cat mai des pe maini ne-ar putea aduce mari beneficii.

Ultima actualizare:
Etichete: Curățenie