marca-trusted
eLicitatie Certificari

Dispensere reutilizabile pentru săpun, gel de duș și șampon – alegerea profitabilă a hotelierilor

1588 Afisari


În domeniul ospitalității, lucrurile tind să se îndrepte într-o direcție pozitivă, căci tot mai mulți hotelieri din întreaga lume au început să conștientizeze importanța unui turism sustenabil, care să aibă un impact tot mai mic asupra mediului.

Aceștia au ajuns la concluzia că stă în puterea lor să ofere condiții excelente de cazare, superioare, dar cu investiții semnificativ reduse și fără a pune în pericol natura. Curentul eco-friendly a cuprins și marile lanțuri hoteliere, mai ales pe cele de 4 și 5 stele. Acestea pun accentul pe implementarea unor practici sustenabile cum ar fi: reducerea deșeurilor, reciclarea, eficientizarea din punct de vedere energetic și conservarea apei.

De asemenea, o altă măsură constă în punerea la dispoziția clienților a consumabilelor hoteliere pe bază de rezerve, ce permit reumplerea, astfel încât să elimine utilizarea sticluțelor pentru săpunuri, șampoane și geluri de duș care se aruncau chiar și după o singură utilizare.

Din dorința de a oferi soluții profitabile clienților din domeniul HoReCa, compania elvețiană Hyprom a realizat o gamă de produse din care fac parte dispenserele reutilizabile și rezervele pentru geluri de duș, săpunuri și șampoane, mizând pe cei 3 factori care definesc cel mai bine valorile companiei: EFICIENȚĂ + ECONOMIE + ECOLOGIE. Una din marile probleme ale hotelierilor o reprezintă faptul că sunt nevoiți să arunce sticluțele de consumabile chiar și după o singură utilizare.

Astfel, cantități considerabile de plastic și soluții de curățare erau scoase din uz, acest lucru având un dublu impact, atât asupra naturii cât și asupra bugetului hotelului.

Economie de până la 80% cu dispensere și rezervele pentru geluri de duș


Economie de până la 80%? Da, se poate. Grație acestei soluții inovatoare care mai vine la pachet și cu alte beneficii:
  • - Un bidon este echivalentul a 60 de sticluțe de șampon/gel de duș/săpun;
  • - Un astfel de bidon de 350 ml poate fi utilizat aproximativ 4 săptămâni;
  • - Printr-o simplă apăsare se eliberează 1 ml de săpun, clienții reducând în acest fel consumul excesiv;
  • - Munca personalului administrativ este considerabil redusă, pentru că nu mai trebuie să înlocuiască mereu recipientele ci doar să le verifice și să facă refill;
  • - Se schimbă extrem de repede;
  • - Nu permit sustragerea de către clienți atunci când aceștia pleacă de la hotel;
  • - Reduce spațiul de depozitare;
  • - unt eliminate toate acele sticluțe mici, reducând cantitatea de plastic ce se elimina în natură.

Dispenserele Hyprom pentru consumabile de baie hoteliere sunt realizate din materiale reciclate, fiind în același timp rezistente și de o calitate foarte bună. Compacte, economice, având linii simple, dispenserele de săpun și gel de duș pot fi utilizate cu succes în băi decorate atât într-un stil clasic, elegant cât și în cele moderne, minimaliste. În funcție de preferințe, puteți alege între cele trei culori disponibile: alb, argintiu și negru.

Un alt aspect important este faptul că toate dispenserele și pentru săpun lichid și dozatoarele pentru șampon sau gel de duș au integrat din fabricație un sistem anti-furt, pe bază de cheie. Astfel, hotelierii nu mai au motive de îngrijorare atunci când vine vorba despre sustragerea lor de către clienți. În câteva secunde se pot reumple cu rezervele disponibile, iar pentru că dispun de o zona transparentă, personalul administrativ poate verifica foarte ușor dacă necesită o reumplere sau nu. Sistemul retractabil de care dispune nu permite picurarea iar astfel pierderile sunt eliminate.

Fie că vorbim despre rezervele de gel de duș/săpun lichid sau pentru șampon, acestea sunt potrivite pentru toți oaspeții, indiferent de exigențele fiecăruia. Chiar și cei cu o piele sensibilă le pot folosi fără probleme, deoarece nu conțin parabeni, sunt delicate cu epiderma și o hidratează in profunzime.

În plus, mirosul este extrem de plăcut. Susținem în totalitate eforturile hotelurilor de a-și aduce contribuția la protecția mediului înconjurător, iar satisfacția lor este și a noastră. De aceea, compania noastră vine în ajutor promovând produse autentice, eficiente, eco-friendly și funcționale.

Ultima actualizare:
Etichete: HoReCa Igienă