marca-trusted
eLicitatie Certificari

Cărucioare de curățenie profesionale – pentru eficientizarea muncii

748 Afisari


Eficientizarea muncii și a timpului personalului administrativ a devenit un target pentru mulți manageri, fie că vorbim despre cei de hoteluri, restaurante tip fast-food sau spitale, clinici medicale. Cărucioarele pentru curățenie profesionale au devenit indispensabile în tot procesul de curățenie pentru că întrunesc mai multe avantaje, oferind spațiu mare de depozitare, compartimentare eficientă și manevrabilitate facilă.

La IgienaPHS vă oferim o gamă largă de cărucioare profesionale de curățenie pentru variate domenii de activitate, care vă vor ajuta să economisiți, timp, bani și să oferiți vizitatorilor condiții optime de cazare sau servire a mesei.
 

Cărucioare de curățenie profesionale universale

Cărucioarele de curățenie sunt un must-have în orice business, mai ales în cele cu trafic ridicat, fie că vorbim despre clădiri de birouri, centre comerciale sau medicale, fiind precum o stație mobilă pe care echipa de curățenie se poate baza să își simplifice munca. Indiferent de suprafața ce ar trebui igienizată, cărucioarele de curățenie au un sistem ce permite depozitarea și transportarea în siguranță a substanțelor pentru curățat, a lavetelor și racletelor pentru geamuri, a mopului și a găleții de mop.

Dotate cu roți cauciucate ce alunecă extrem de ușor pe podea, efortul depus de personalul administrativ este mult redus, ne mai fiind necesară cărarea găleților cu apă și schimbarea acesteia după scurt timp. Gălețile sunt separate, astfel că un recipient este destinat apei curate și un altul pentru colectarea celei murdare. În acest mod, curățarea podelelor este mult îmbunătățită.

Dacă tot vorbim despre o echipare complexă, căruciorul de curățenie profesional Total este un exemplu bun în acest sens. Acesta are un cadru solid realizat din plastic ABS, compartimente speciale pentru soluții prevăzute cu uși, 2 găleți de 25 litri fiecare, patru găleți mici diferențiate pe coduri de culoare, storcător profesional pentru mopuri, sac de gunoi din material textil cu sistem de fixare pe cadru și capac, șapte roți cu rulmenți și o tăviță de plastic.
 

Cărucioare de curățenie profesionale pentru unități de cazare

În hoteluri, moteluri, pensiuni, unde fluxul de turiști este unul ridicat, la fel ca numărul camerelor, personalul responsabil cu menajul trebuie să dea dovadă de rapiditate, pentru a permite cazarea următorilor turiști într-un timp util. De aceea, dotarea acestora cu produse de curățenie eficiente dar și cu accesoriile potrivite pot ajuta la eficientizarea timpului și reducerea drumurilor inutile către locul unde sunt depozitate toate produsele.

Cărucioarele de curătenie hoteliere prezintă o mulțime de polițe pentru lenjerii curate, prosoape, substanțe pentru curățare, sertare pentru diferite accesorii precum hârtie igienica, cosmetice hoteliere dar și saci pentru colectarea lenjeriei murdare. Cărucioarele hoteliere sunt fiabile, au un design modern și întrunesc cele mai exigențe cerințe de funcționalitate.
 

Cărucioarele hoteliere pentru curățenie prezintă o serie de avantaje:

- sunt ușor de manevrat, dispunând de roți cu sisteme de frânare, astfel încât să nu existe riscul de alunecare;
- sacii pentru rufe sunt prevăzuți cu sistem de fixare pentru a nu se desprinde de pe suport;
- sunt realizate din materiale calitative;
- au o structura solidă, astfel că vor rezista mult timp chiar dacă sunt utilizate zi de zi;
- nu zgârie suprafețele datorită faptului că roțile sunt acoperite cu un cauciuc.

Pe lângă aceste tipuri de cărucioare hoteliere extrem de complexe, există și cărucioare profesionale pentru colectarea rufelor murdare din unitățile de cazare. Acestea pot fi simple, pliabile, duble sau chiar triple, cu sau fără capac. Sacii textili sunt ușor de îndepărtat și au capacități diferite, de la 100 litri, 150 litri și până la 200 litri. Aceste cărucioare sunt ușor de depozitat.
 

Cărucioare de curățenie profesionale pentru unități de tip fast food

În mall-uri, în restaurante sau fast-food-uri, un cărucior este esențial pentru a putea debarasa mesele într-un ritm susținut, mai ales la orele de prânz, când fluxul de oameni este foarte mare. Acest tip de cărucior profesional este util și în școli, spitale sau centre medicale.

Căruciorul de curățenie Food Service se bucură de o compartimentare inteligentă, pe trei niveluri separate, unde vesela poate fi așezată fără teama de a se sparge. Pentru a susține acest lucru, polițele au marginile înălțate ce nu permit farfuriilor și paharelor să alunece. Pe laterale, acest cărucior profesional de curățenie are dispuse doua compartimente: unul pentru tacâmuri și altul pentru resturi alimentare și șervețele. Șervețele textile sau lavetele pentru ștergerea meselor pot fi prinse de accesoriile laterale. Astfel, totul este la îndemână.

Pentru păstrarea unor standarde ridicate și pentru succesul afacerii dvs, investițiile în echipamentele potrivite sunt o necesitate. Iar cărucioarele de housekeeping profesionale sunt esențiale pentru hoteluri, moteluri, pensiuni, B&B-uri pentru că doar astfel vă puteți ridica la așteptările clienților dvs: cu un proces al curățeniei organizat și eficientizat la maxim.

Același lucru este valabil și pentru unitățile de tip fast food unde este nevoie în permanență de mese curate și libere pentru a oferi celor ce vă trec pragul nu numai mâncare gustoasă ci și condiții bune și o igienă ca la carte.

Ultima actualizare:
Etichete: HoReCa Curățenie