Alege un aspirator profesional pentru curatenie eficienta in birouri! IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Aspiratoare profesionale pentru păstrarea curățeniei în birouri

Marți, 1 Oct 2019


Igienzarea birourilor poate fi un lucru simplu dacă personalul administrativ este dotat corespunzător cu soluții și aparatură profesională de curățenie și un program este bine stabilit. Un birou curat poate face ca activitățile zilnice să devină mai plăcute, mai puțin presante și poate ajuta angajații să se concentreze mai bine, să-și sporească creativitatea și productivitatea.

În același timp, are un impact pozitiv asupra clienților sau a partenerilor care vă trec pragul. Curățarea și eliberarea spațiilor de lucru, igienizarea băilor și a locului de luat masa sunt lucruri care trebuie să intre în rutina zilnică, la fel și curățarea podelelor, mai ales în zonele cu trafic sporit. Nimic nu este mai neplăcut decât să vezi podele murdare, lipicioase și neaspirate de mult timp. Iar exact asta se vede când cineva îți trece pragul.

Podelele bine întreținute proiectează o imagine profesională, însă reduc și riscul de accidentări și alunecări. Uneori, o simplă aspirare nu este suficientă, mai ales atunci când podelele sunt acoperite cu covoare sau mochete. Utilizarea unor detergenți profesionali împreună cu un aspirator profesional cu injecție-extracție poate fi soluția salvatoare.

Astfel, se împrospătează întregul spațiu, praful fiind eliminat aproape în totalitate iar activitatea se poate relua imediat. Pentru podele dure, un aspirator profesional și un mop sunt opțiuni perfecte, mai ales că acesta din urmă permite o curățare chiar și în spațiile înguste, greu de ajuns.
 

Alege un aspirator profesional, simplu și eficient

Pentru a veni în ajutorul personalului administrativ este absolut necesar ca acesta să fie dispună de soluții profesionale de curățenie și aparatura aferentă. Produsele profesionale de curățenie reduc pe termen lung costurile și efortul, iar totul va arăta impecabil. Indiferent de tipul de podea de care dispui în birou, aspiratoarele profesionale de lichid si praf sunt de mare ajutor.

Aspiratoarele profesionale prezintă o mulțime de calități, fiind ergonomice, fiabile, cu motoare performante și putere mare de aspirare. În funcție de spațiul ce se dorește a fi curățaț, aspiratoarele profesionale pot fi alese în funcție de capacități, de la cele mici, compacte, până la cele mai mari.
 

Tips & tricks pentru achiziționarea unui aspirator profesional

Alegerea unui aspirator se face în mod cert în funcție de tipul de podea. Piața abundă de aspiratoare profesionale de lichid și praf sau aspiratoare cu injecție-extracție, însă trebuie să găsești soluția potrivită pentru tine: cu sau fără sac, de praf, de lichide sau cele cu spălare.

Pentru că de multe ori curățenia se realizează în timpul orelor de program, este foarte important să se opteze pentru un aspirator profesional cu un nivel de zgomot redus, pentru a nu deranja activitatea.

Spre exemplu, aspiratorul profesional pentru lichide si praf – Sprintus Waterking este o alegere potrivită, fiind potrivit pentru utilizarea în clădiri de birouri, școli, restaurante, centre medicale. Prin ce se remarcă acesta? Prin dimensiunile compacte, puterea mare de aspirare și ușurința cu care poate fi manevrat. Datorită furtunului lung, acesta oferă o libertate de mișcare mare, permițând aspirarea chiar și în locurile greu accesibile. În plus, nu va mai trebui să îți faci griji pentru lichidele vărsate pe podea căci acest aspirator profesional le face să dispară instant.

Pentru covoare, mochete și tapițerii îmbâcsite, recomandarea companiei noastre IgienaPHS este achiziționarea unui aspirator profesional cu injecție-extracție. Acestea mai sunt cunoscute și ca aspiratoare cu spălare și pot fi utilizate chiar și în spații rezidențiale, în mașini, cinematografe și nu numai. Jetul de apă pătrunde în profunzimea țesăturii și, indiferent dacă s-a vărsat o ceașcă de cafea sau ceai, apă sau vin, curățarea covorului sau a mochetei se face instant. Astfel, nu va trebui să îți mai faci griji în legătură cu angajații neglijenți sau neatenți.

Cu acest gen de aspirator profesional se poate îndepărta cu succes și mucegaiul și perdelele pot fi împrospătate iar astfel angajații tăi își vor desfășura activitatea într-un mediu ce nu le pune în pericol sănătatea.

Un spațiu bine aerisit, curat, ordonat, devine un mediu plăcut de lucru în care angajații se vor simți în elementul lor, iar clienții și partenerii ce vă trec pragul vor fi impresionați într-un mod plăcut.
Categorii

Promoții


Alte articole


BRANDURI