marca-trusted
eLicitatie Certificari

Combate alergenii din casă cu produse profesionale de curățenie

916 Afisari


Casa este sanctuarul tău, locul în care te simți eliberat de tot ceea ce este in exterior: agitație, muncă. Însă, din păcate, este și locul care îți poate ridica ceva probleme din punct de vedere al alergenilor, precum acarieni, praf, păr de animale sau chiar gândaci.

Pe lângă simptomele neplăcute dar normale ale alergiilor, cum ar fi strănutul, înroșirea ochilor, mâncărimea, înfundarea și curgerea nasului, există și riscul de a face astm și inflamarea sinusurilor. De aceea, este esențială o curățenie în casă, realizată periodic, cel puțin o dată pe săptămână, folosind soluții și produse profesionale de curățenie.
 

Aspiratoarele profesionale – un ajutor perfect pentru eliminarea prafului

Nu este suficient să aspiri o casă, dacă aspiratorul tău uzual împrăștie praful, fără a-l colecta. Prin răspândirea acestuia în spațiul de locuit, alergiile se pot agrava. De aceea, alegerea unui aspirator profesional, preferabil al unuia cu injecție-extracție, este esențială. De ce? Deoarece acesta are capacitatea nu numai de a colecta praful dar și de a curăța materialele textile, precum covoare, mochete, tapițerii, saltele și chiar perdele. precum covoare, mochete, tapițerii, saltele și chiar perdele.

Este modalitatea perfectă de a scăpa de nesuferiții acarieni care își fac cuib și se dezvoltă într-un ritm amețitor pe toate suprafețele. Un aspirator profesional, fie ca este unul pentru praf sau pentru lichide, sau un aspirator cu injecție-extracție, vine cu o serie de avantaje:
  • - are excelente rezultate de curățare în profunzime;
  • - este ușor de utilizat; - are o mulțime de accesorii;
  • - are motoare puternice și cu nivel de zgomot redus;
  • - poate fi folosite atât pentru mediul casnic cât și pentru mașini și mediul profesional.

Aspiratorul profesional cu spălare injecție-extracție TASKI Aquamat 10 este un echipament pentru curățenie fiabil și practic ce curăță rapid și bine murdăria din țesătură. Aspiratorul profesional cu spălare injecție-extracție are incluse accesorii standard ce ajută la curățarea scaunelor (inclusiv tapițerii auto), a fotoliilor etc.

Dispozitivul de pulverizare se poate folosi pentru a pulveriza în prealabil detergent pe mochetă, înaintea curățarii în profunzime, pentru a maximiza eficiența.

Pentru ca treaba să fie bine făcută, se recomandă utilizarea aspiratorului împreună cu detergenți profesionali pentru covoare și tapițerii, cum ar fi Tapi Extract sau Tapi Shampoo care:
  • - sunt siguri de utilizat pentru orice tip de material, chiar și lână;
  • - neutralizează mirosurile neplăcute;
  • - sunt testați în laboratoare independente pentru reducerea alergenilor;
  • - dezactivează eficient alergenii;
  • - au performanțe excelente de curățare.
  •  

Utilizarea lavetelor potrivite ajută la reducerea prafului

O cârpă uscată mai mult va împrăștia praful decât să îl elimine. De aceea, se recomandă utilizarea unei lavete profesionale din microfibră ce captează particulele de praf. Pentru o eficiență sporită, poți umezi laveta cu o soluție potrivită pentru suprafața respectivă, fie lemn, sticlă, inox, email.

Pe lângă toate acestea, mai sunt câteva lucruri pe care le poți face pentru a reduce la maxim alergenii din locuință: eliberează casa de toate lucrurile nefolositoare, care o aglomerează inutil, schimbă și spală săptămânal așternuturile de pat, curăță pernele decorative de pe canapea ocazional, schimbă filtrul aspiratorului și pe cel al aerului conditionat.

Nu uita ca produsele de curățenie profesionale nu sunt destinate doar utilizării în mediile comerciale sau lucrative ci sunt recomandate și în îngrijirea locuințelor. În acest fel, lupta ta împotriva acarienilor și a prafului va fi câștigată.

Ultima actualizare:
Etichete: Curățenie