Dezinfectanti de maini si sapunuri antibacteriene. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dezinfectanți de mâini pentru o sănătate de fier

Joi, 14 Nov 2019


Odată cu intrarea celor mici în colectivitate, grijile părinților cresc, mai ales atunci când este vorba despre sănătatea lor. De la temerile legate de acomodare și până la noțiunile de igienă, părinții simt o mare presiune, mai ales că nu mai pot deține controlul în permanență.

Igiena mâinilor este foarte importană și este un aspect care ar trebui discutat încă de acasă cu prichindeii și aprofundat în școli, grădinițe și nu numai pentru a evita pornirea unor adevărate epidemii și contactarea unor boli.

Este esențială dotarea unităților de învățământ cu produse de curățenie și dezinfectanți profesionali, dezinfectanți de mâini și săpunuri antibacteriene dar și îndrumarea celor mici către efectuarea acestei operațiuni într-un mod corect.
 

Care este cea mai bună metodă de curățare a mâinlor?

  • 1. Mâinile se umezesc bine cu apă;
  • 2. Se săpunesc până se obține o spumă constistentă;
  • 3. Cu mișcări circulare se curață, timp de cel puțin 20 secunde, palmele, apoi spațiile dintre degete și sub unghii. Se insistă pe dosul palmelor, se apucă degetul mare cu cealaltă mâna și se rotește, pentru a spăla bine degetul opozabil.
  • 4. Se clătește din abundență, până ce nu mai rămâne nicio urmă de săpun;
  • 5. Se șterg mâinile cu prosoape de unică folosință sau se usucă la uscătorul profesional de mâini.

Curățarea mâinilor se face de mai multe ori pe zi, înainte și după masă, după utilizarea toaletei, după ce tușesc sau strănută, după atingerea animalelor, dacă își ating o rană deschisă și ori de câte ori mâinile sunt murdare.

Atunci când copiii intră în contact cu anumiți microbi, se pot îmbolnăvi foarte ușor doar prin atingerea nasului, a ochilor sau a gurii. Și, imediat ce aceștia s-au infectat, este doar o chestiune de timp până ce întreaga familie se va îmbolnăvi. Așadar, spălarea mâinilor cu săpunuri sau geluri antibacteriene nu este o activitate care ar trebui subestimată.

Școlile au responsabilitatea de a acorda condiții decente tuturor elevilor și studenților și de a susține obiceiurile sănătoase ce țin de igiena personală, punându-le la dispoziție un set de consumabile și aparatură profesională de igienă minim necesare:
 
  • • Săpunul lichid care nu ar trebui să lipsească sub nicio circumstanță. Săpunul lichid antibacterian Tork se poate folosi cu încredere în băile unităților de învățământ. Acesta are o consistență cremoasă, este delicat cu pielea, îndepărtând murdăria și degresând mâinile cu succes. Săpunul este testat dermatologic și va oferi protecție sporită împotriva microbilor și bacteriilor.
  •  
  • • Dispenserul pentru săpun profesional cu senzor este potrivit deoarece eliberează o cantitate de săpun fără ca cei mici să îl atingă. Economic și eficient, dispenserul reprezintă o variantă potrivită pentru zonele cu trafic ridicat;
  •  
  • • Uscător de mâini ce permite o utilizare ușoară și evitarea folosirii în exces a prosoapelor de hârtie de unică folosință. Esenia Smartflow 2100 se impune pe piață ca fiind unul dintre cele mai bune uscătoare de mâini profesionale pentru un trafic mediu, fiind rezistent, având o putere ridicată și un nivel de zgomot redus. Uscătorul de mâini Esenia Smartflow prezintă un sistem de pornire cu senzor, aparatul nefiind atins de utilizator.

Un mediu igienizat înseamnă că personalul administrativ, inspectorii, profesorii și mai ales elevii își pot desfășura activitatea într-un spațiu sănătos și curat. La Igiena PHS susținem dreptul la un sistem educațional civilizat și punem la dispoziția instituțiilor produse de curățenie profesionale care să ajute la păstrarea unui mediu propice dezvoltării copiilor.
Categorii

Promoții


Alte articole


BRANDURI