Cum integram cosul de gunoi intr-un decor elegant. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Cum integrăm coșul de gunoi într-un decor elegant

Joi, 14 Nov 2019


Ca urmare a introducerii Legii numărul 15/2016 (ce vine în completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun) ce interzice fumatul în spațiile publice închise, a apărut nevoia de a crea spații noi de fumat pentru clienții și angajații companiilor, hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor și ale altor instituții destinate publicului și de a integra coșurile de gunoi tip scrumieră în decorul exterior al clădirilor.

Această măsură are drept scop, conform Art.1 din lege, “protejarea sănătății persoanelor fumătoare și nefumătoare de efectele dăunătoare ale fumatului, prevenirea răspândirii fumatului în rândul minorilor și asigurarea unui nivel adecvat al calității vieții populației din România”.

Pentru a se alinia noilor norme, angajatorii au investit tot mai mult în amenajarea unor locuri speciale pentru fumat, în afara sediilor și locațiilor. Astfel, coșurile de gunoi, fie din inox sau din oțel inoxidabil, cu scrumieră au fost o opțiune potrivită deoarece sunt un colector eficient și de ajutor atât pentru personalul de curățenie din cadrul companiei sau hotelului, cât și pentru fumători care au nevoie de acest tip de coșuri cu scrumieră.
 

Cum completăm un decor exterior cu coșurile de gunoi?

Cum completăm un decor exterior cu coșurile de gunoi? Deși poate fi greu de crezut, un coș de gunoi cu un design elegant și construcție robustă, poate completa într-un mod ideal spațiul din fața unui hotel sau a clădirilor de birouri, indiferent de stilul arhitectural al acestora.

Spre exemplu, coșul de gunoi cu scrumieră din inox Esenia, cu corpul din oțel și cu o capacitate de 27 litri, se potrivește diferitelor tipuri de spațiu, grație designului versatil. Coșul cu scrumieră din inox Esenia dispune de un suport pentru sacul de gunoi și are avantajul de a oferi, prin culoarea neagră și materialul de calitate, o imagine echilibrată și de bun gust, ideală pentru decoruri monocromatice, dând o notă de eleganță.

Un coș de gunoi bine ales, cu un proces de utilizare facilă, poate ajuta la o funcționare eficientă a managementului deșeurilor și la păstrarea mediului înconjurător curat. O altă soluție optimă o reprezintă coșul de gunoi cu montare pe perete ce se bucură de un model foarte prietenos.
 

Un coș de gunoi bine ales – o muncă mai eficientă în procesul de curățenie?

Indiferent de zona în care sunt amplasate, la exterior sau la interior, coșurile de gunoi trebuie păstrate cât mai curate și îngrijite. Pentru interior, atât în mediul profesional cât și în cel casnic, alegerea unui coș de gunoi nu ar trebui să fie o sarcină dificilă.

De aceea, la Igiena PHS venim cu soluții potrivite care se mulează pe orice nevoie. Puteți opta pentru variante ale coșurilor de gunoi din inox, cu capac batant, soft close, cu sistem PUSH sau cu acționare prin simpla apăsare a capacului.

Capacitatea coșurilor este cuprinsă între 5 și 60 de litri și pot fi realizate din inox lucios sau satinat. Sunt prevăzute la interior fie cu găleată de plastic, fie cu suport pentru sac. Astfel, fiecare coș de gunoi poate fi ușor manevrat pentru aruncarea gunoiului într-un mod igienic și confortabil.

Coșurile de gunoi folosite zi de zi fie pentru resturile de țigară sau pentru gunoiul menajer ajung să emane un miros neplăcut atât în imediata apropiere cât și pe o distanță de câțiva metri, situație care are loc cu precădere în sezonul călduros.

De aceea este recomandat să se folosească detergenți de curățare adecvați materialului coșului împotriva mirosului și bacteriilor, cât și lavete textile potrivite pentru ștergerea acestora, pentru a nu provoca zgârieturi ireversibile. Pentru soluții, sisteme și produse de curățenie profesională puteți apela cu încredere la consilierii de la Igiena PHS, care vă pot îndruma spre alegerea produselor care vi se potrivesc cel mai bine.
Categorii

Promoții


Alte articole


BRANDURI