Dezinfectanti rofesionali Anios pentru igiena impecabila. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dezinfectanții profesionali Anios – soluții de top pentru o igienă impecabilă

Joi, 14 Nov 2019

Există lucruri pe care le putem face pentru sănătatea noastră dar și lucruri pe care nu le putem controla si, inevitabil, ne îmbolnăvim. Însă, igiena mâinilor se numără, din fericire, printre acele activități simple, de rutină, pe care trebuie să le facem pentru a ne păstra o sănătate de fier.

Indiferent de vârstă sau mediu, fie că vorbim despre copii, adulți care lucrează în construcții, alimentație publică, domeniul medical și nu numai, igienizarea mâinilor cu dezinfectanți profesionali ne poate scuti de contactarea unor boli grave.

La Igiena PHS susținem un stil de viață benefic pentru sănătatea noastră și, pentru că știm cât de important este spălatul pe mâini și realizarea acestei activități numai cu produse profesionale, colaborăm cu producători de top, din întreaga lume, precum Anios, Tork, Purell și nu numai.
 

Dezinfectanții profesionali de mâini țin bolile departe

Pentru o igienă corectă, utilizarea unor săpunuri profesionale și a unor dezinfectanți este extrem de importantă deoarece aceștia au puterea de a distruge chiar și cei mai rezistenți microbi, combătând cu succes anumite virusuri și bacterii.

Însă, cum alegem dezinfectanții profesionali de mâini pentru a ne asigura că produsele chiar sunt eficiente? Recomandarea noastră sunt dezinfectanții profesionali Anios deoarece prezintă o mulțime de atuuri:
 • • Sunt dezinfectanți ce se folosesc cu precădere în domeniul medical;
 • • Sunt produse performante;
 • • Acționează imediat, distrugând o gamă largă de bacterii, viruși și microbi;
 • • Produsele sunt testate dermatologic;
 • • Nu conțin substanțe alergenice;
 • • Sunt realizate conform cu standardele în domeniu.

Spre exemplu, săpunul antiseptic Dermanios Scrub CG este un produs recomandat chiar și pentru dezinfecția igienică a mâinilor înainte de activitățile medicale non-invazive, având un spectru antimicrobian larg de acoperire, acționând inclusiv împotriva MDRB și a altor bacterii rezistente. Însă el poate fi folosit cu succes și în alte domenii, fiind testat dermatologic și adaptat pentru o utilizare frecventă.

Săpunul antiseptic Dermanios Scrub CG nu se diluează și este prezentat într-un bidon cu pompiță pentru o utilizare facilă. Este un produs performant, ce acționează imediat.

Curățarea mâinilor poate fi suplimentată cu utilizarea unui dezinfectant gel pentru mâini Aniosgel 800 care este o opțiune foarte bună deoarece distruge un spectru larg de microbi, fungi, micobacterii și virusuri precum: Norovirus, Poliovirus, Rotavirus, Virusul Herpetic și chiar HIV-1.
 

Dezinfectanții profesionali Anios asigură o igienă impecabilă

Laboratoarele Anios sunt prezente pe piață de peste 100 de ani și își păstrează cu mândrie renumele de lider la nivel mondial în domeniul dezinfectanților profesionali.

În portofoliul Igiena PHS, dezinfectanții Anios se impart în 3 categorii principale: dezinfectanți pentru suprafețe, pentru mâini și dezinfectanți pentru instrumentar.

Dezinfectanții de mâini Anios se pot utiliza cu încredere în blocurile operatoare, în creșe, grădinițe, în cabinete medicale indiferent de specificul acestora, fiind destinate inclusiv saloanelor de tatuaje și de body piercing.
 

Sfaturi utile: Igienizarea corectă a mâinilor în 5 pași

Pentru rezultate excelente, pe lângă săpunurile profesionale utilizate, metoda prin care se curăță mâinile este extrem de importantă. De aceea, această activitate trebuie făcută temeinic astfel:
 • 1. Se umezesc mâinile cu apă din abundență;
 • 2. Se folosește săpunul până se obține o spumă constistentă;
 • 3. Cu mișcări circulare se curață, timp de cel puțin 20 secunde, palmele, apoi spațiile dintre degete și sub unghii, căci acolo se adună cei mai mulți microbi. Se insistă pe dosul palmelor, se apucă degetul mare cu cealaltă mâna și se rotește, pentru a spăla bine degetul opozabil.
 • 4. Se clătește bine, până ce nu mai rămâne nicio urmă de săpun;
 • 5. Se șterg mâinile cu prosoape de unică folosință sau se usucă la uscătorul profesional de mâini.

Din fericire, putem ține sub control anumite epidemii și dezvoltarea unor microbi doar printr-o curățare și igienizare perfectă a mâinilor cu dezinfectanți profesionali. Mai ales atunci când aceștia sunt doar la un click distanță.
Categorii

Promoții


Alte articole


BRANDURI