marca-trusted
eLicitatie Certificari

Podele impecabile cât ai spune … detergenți profesionali!

1983 Afisari


Indiferent de perioada anului despre care vorbim, podelele sunt expuse la tot felul de pete și murdărie. Să facem un exercițiu de imaginație și să ne gândim câte persoane trec zilnic pragul marilor magazine, al hotelurilor sau al clădirilor de birouri?! Ar fi ineficient să numărăm, așa că mai bine găsim soluții.

IgienaPHS s-a gândit la toate și vă pune la dispoziție o multitudine de resurse ce promit a fi ajutoare de nădejde în procesul de curățare al diferitelor tipuri de pardoseală. Detergenții profesionali se pretează pe diferite tipuri de pardoseală, de la pardoseli ceramice, gresie și faianță până la suprafețe din marmură, PVC sau linoleum – iar pentru fiecare tip de material trebuie ales produsul potrivit.

Cele mai de temut sunt petele, depunerile formate de emulsiile de protecție și filmul format de preparatele de întreținere de pe pardoseli. În acest caz, Esenia Pro Line Floor Cleaner vă poate întinde o mână de ajutor.

Spre deosebire de alți detergenți pentru pardoseli, formula sa revoluționară permite aplicarea emulsiei fără a mai necesita clătire, reducând durata de pregatire a pardoselii cu pâna la 50%. Rezultatul? Înjumătățirea timpului de curățare a spațiilor mari cu trafic intens - asta însemnând că detergenții profesionali și-au atins scopul și s-au ridicat la standardele dorite de clienți!

Ce-i drept, nimeni nu-și dorește să rămână peste program pentru a termina curățenia în clădirea de birouri cu 10 etaje, nu? Prietenii la nevoie se cunosc, iar noi am găsit o legătură strânsă între detergenții profesionali pentru curățarea pardoselilor și aspiratoarele profesionale.

IgienaPHS vă pune la dispoziție o gamă largă de echipamente industriale de curățenie de la producători mondiali de renume, precum Taski.

Avantajele aspiratoarelor profesionale constau în gestionarea eficientă a timpului de curățare în spațiile cu trafic intens. Acestea sunt ușor de manevrat și de întreținut iar echipamentele profesionale nu doar că spală podeaua, dar o și usucă.

Altfel spus, curățenia în spațiile mari, cu trafic ridicat, este făcută mai rapid și nu ar fi probleme nici în cazul palierelor de birouri unde podeaua este protejată de mochetă sau covoare.

Aspiratoarele profesionale cu injecție-extracție se pot adapta ușor, mai ales dacă se folosește în același timp și un detergent profesional pentru mochete și covoare care curață delicat și eficient în același timp, neutralizând sursele de mirosuri neplăcute și împrospătând aerul în încăpere.


Detergenții profesionali vin într-o compoziție concentrată - mai puțină soluție folosită, mai multă suprafață curățată. 

TASKI Tapi Extract este un detergent special conceput pentru curățarea covoarelor și mochetelor prin metoda injecție-extracție. Produsul încorporează noua tehnologie “ONT” de dezodorizare activă.

Avantajele de bază constau în:
  • - siguranța în utilizare pe orice timp de mochete, inclusiv pe cele fabricate din lână;
  • - testarea în laboratoarele independente pentru reducerea alergenilor;
  • - combinația specială de agenți umectanți și emulsifianți;
  • - pH-ul neutru.

Podelele impecabile se obțin prin utilizarea de detergenți profesionali de curățare împreună cu aspiratoarele profesionale, care se înțeleg foarte bine cu un buget econom! Iar la IgienaPHS.ro găsim împreună soluții practice pentru afacerea dvs.

Ultima actualizare:
Etichete: Curățenie