marca-trusted
eLicitatie Certificari

Igiena casei în pași simpli: cu produse profesionale de curățenie

2020 Afisari


Când vine vorba despre curățenia în casă, parcă nimeni nu se încumetă să dea cu aspiratorul, cu mopul și să șteargă praful. Însă, ce părere ai dacă, pe lângă ajutorul pe care l-ai primi de la familie, ar mai veni unul și de la specialiștii în domeniu? Cu doar câteva click-uri, poți cumpăra un întreg arsenal de produse profesionale de curățenie de la IgienaPHS, cu eficiență ridicată, pentru a te bucura de bani economisiți și timp redus de curățare.
 

Detergenții profesioniali stau la baza unei igiene ca la carte


O organizare prealabilă este esențială atunci când te apuci de dereticat prin casă. Task-urile trebuie făcute într-o anumită ordine, împărțirea acestora este și ea importantă iar alegerea soluțiilor potrivite de curățare poate fi dificilă. Poți opta pentru detergenți profesionali pentru podele, pentru curățarea băilor sau chiar pentru bucătărie.

În cazul în care optezi pentru un detergent profesional universal, acesta poate fi folosit cu succes în mai multe locuri și situații. Munca este astfel simplificată, iar rezultatul este același: curat ca lacrima. Unii detergenți profesionali au în compoziția lor și dezinfectanți care duc o luptă constantă cu microbii și bacteriile iar, în această manieră, casa ta va fi un mediu sănătos pentru adulți și copii, deopotrivă.

Curățarea băii necesită o atenție sporită și grijă la detalii. Pentru că este locul în care se acumulează cei mai mulți microbi. Spre exemplu, detergentul dezinfectant pentru grupuri sanitare Konga Hard are consistența unui gel vâscos, concentrat, ușor acid.

Poate fi folosit cu succes pentru curățarea grupurilor sanitare, inclusiv toalete, căzi, gresie, faianță, baterii și chiuvetă. Chiar și pe podea. Nu atacă obiectele din aluminiu sau inox și este convenabil pentru apa dură. În plus, are acțiune bactericidă și fungicidă, un miros plăcut și persistent, îndepărtând și depunerile de calcar.
 

Mături, lavete și mopuri profesionale – echipament complet

Deși tehnologia cunoaște un avânt puternic, mai ales atunci când vine vorba despre aspiratoare, mătura va avea tot timpul rostul său într-o gospodărie. Ușor de manevrat, aceasta permite adunarea eficientă a murdăriei, mai ales pe podelele dure, fie ele din parchet, gresie sau linoleum. Dacă optezi pentru una cu făraș rabatabil, diminueazi riscul de a împrăștia mizeria.

Mopurile profesionale prezintă și ele avantajele lor căci nimeni nu-și dorește să insiste prea mult într-un loc. Poți opta pentru mopuri plate, din bumbac, microfibră, cu peri lungi sau scurți. Acestea captează foarte bine murdăria și sunt lavabile. Rezistă până la 200 de spălări la temperaturi ridicate de 90°C. Cu toate că nu sunt spălate de fiecare dată, și geamurile necesită atenție.

Mai ales în perioadele ploioase când se murdăresc foarte repede. O racletă de sters geamurile potrivită, eventual cu coadă lungă, este tocmai bună. Din câteva mișcări simple, poți curăța ca un adevărat profesionist, fără să lași nicio urmă.

Tocurile geamurilor pot fi șterge în prealabil de praf cu o lavetă uscată, și după aceea cu una umezită într-un detergent profesional. Astfel, acestea vor fi limpezi precum cristalul.
Pentru ca toată munca să fie încununată cu succes la final, optează să dispersezi în locuință aroma favorită, cu ajutorul unui odorizant profesional. Astfel, te vei bucura de o casă curată ca lacrima dar și care miroase senzațional. 

Curățenia în cămin nu trebuie privită precum o corvoadă căci, cu un plan bine stabilit și produse profesionale de curățenie de la IgienaPHS totul este mult mai simplu. Dacă nu știi sigur ce produse ți se potrivesc cel mai bine, poți lua legătura cu unul din consultanții noștri care te vor ajuta cu drag!

Ultima actualizare:
Etichete: Curățenie