marca-trusted
eLicitatie Certificari

Ține microbii la distanță cu dezinfectanții profesionali potriviți

1820 Afisari


Lupta împotriva microbilor și a virușilor este una constantă însă utilizând dezinfectanții profesionali potriviți devine mai ușoară și cu o rată de succes crescută. Cum bacteriile și germenii se dezvoltă peste tot, produsele profesionale de curățenie sunt recomandate pentru a eradica în proporții destul de ridicate, unele chiar până la 99%, aceste probleme. Astfel, au fost perfecționați dezinfectanții profesionali pentru suprafețe, pentru instrumentarul medical și pentru mâini.
 

Dezinfectanți profesionali pentru suprafețe – o luptă pierdută a microbilor

Indiferent că vorbim despre piese de mobilier sau podele dure, din lemn, parchet laminat, gresie, faianță și marmură, dezinfectanții profesionali ce se regăsesc în portofoliul IgienaPHS reușesc să facă față cu brio acestui fenomen. Astfel, aceștia curăță în profunzime o gamă largă de suprafețe, fără a dăuna materialului. Sunt produse concentrate care oferă posibilitatea de a fi diluate fără a-și pierde din proprietăți.

Taski Degragerm SmartDose face parte din categoria detergenților dezinfectanțiSpre exemplu, Taski Degragerm SmartDose face parte din categoria detergenților dezinfectanți profesionali foarte concentrați. Utilizarea acestuia se pretează pe diferite tipuri de suprafețe iar mirosul plăcut va fi o încântare pentru simțuri. Conceptul Smart Dose oferă posibilitatea unei dozări cu ușurință iar dintr-un recipient concentrat SmartDose se pot realiza până la 350 de pulverizatoare gata de utilizat și cu aceleași proprietăți anti-bacteriene.

Proprietățile dezinfectante garantează o igienă impecabilă și reduce riscul unei contaminări încrucișate a germenilor. Soluția profesională de curățenie poate fi aplicată cu ajutorul unui pulverizator, cu laveta sau cu găleata în cazul mopurilor dar și prin aplicații cu mașini automate de spălat pardoseala. În cazul toaletelor publice din mall-uri, birouri, cinematografe etc igiena este esențială.

Este locul în care se pot contacta o mulțime de boli dacă aceasta nu este realizată cu rigurozitate. Utilizând dezinfectantul profesional potrivit pentru grupuri sanitare zilnic, acesta va deveni un loc sigur, fără a se expune niciunui risc. Este esențial ca angajații să se simtă confortabil utilizând baia companiei și este o dovadă de respect față de ei. 

Dezinfectanții profesionali de mâini – țin bolile departe


Pe tema importanței spălării mâinilor s-au scris o mulțime de materiale și s-au realizat o multitudine de cercetări și studii. Concluzia la care s-a ajuns de fiecare dată este aceeași: spălarea mâinilor de mai multe ori pe zi, mai ales după anumite tipuri de activități, este esențială și ne ferește de contactarea anumitor boli. Săpunul poate fi eficient însă utilizarea unui dezinfectant profesional de mâini garantează eliminarea microbilor și a bacteriilor într-un număr ridicat.

dezinfectantul gel pentru mâini Aniosgel O recomandare este dezinfectantul gel pentru mâini Aniosgel ce face parte din gama de produse elaborate de compania Anios, lider mondial pe segmentul dezinfectanților medicali, si reprezintă un ajutor pentru dezinfectarea mâinilor în centrele medicale, spitale dar nu numai. Dezinfectantul gel pentru mâini de la Anios este un produs performant, ce acționează imediat, distrugând o gamă largă de bacterii, viruși și microbi.

Acesta se utilizează ca atare, este testat dermatologic pentru o utilizare sigură, fiind adaptat și pentru pielea sensibilă. Este atât de puternic încât este indicat a fi folosit în domeniul medical, în vederea activităților chirurgicale. Dezinfectantul profesional de mâini este un produs realizat în conformitate cu standardele în domeniu, acționând în doar 30 de secunde de la aplicare.

Pentru a avea o rată de succes cât mai ridicată, este esențial să înlocuim detergenții obișnuiți cu dezinfectanți profesionali de calitate, care au grijă de sănătatea noastră. Aceștia pot fi utilizați cu succes în mediul profesional dar și în cel casnic. Pentru a fi îndrumați corect și a alege produsele profesionale de curățenie care vi se potrivesc cel mai bine, consilierii de la IgienaPHS vă stau la dispoziție.

Ultima actualizare:
Etichete: Igienă