marca-trusted
eLicitatie Certificari

Uscatoarele de mâini profesionale Esenia: Performanță și rentabilitate

2351 Afisari

Traversarea unei perioade atât de dificile și de incerte precum pandemia de SARS-CoV-2 ne-a făcut să ne îndreptăm atenția asupra unei activități considerată până acum banală, cum ar fi igienizarea corectă a mâinilor - un gest simplu care s-a dovedit a fi o armă redutabilă în lupta cu un virus despre care știm mult prea puțin până în momentul de față. Igienizarea corectă a mâinilor nu se oprește doar la spălatul acestora ci și la uscarea lor, într-un mod rapid si eficient. Iar în acest caz ne putem bucura de avantajele unui uscător de mâini profesional, care usucă rapid mâinile.  

Cu zeci de ani în urmă, uscătoarele de mâini profesionale și-au făcut apariția timid în incinta multor instituții și localuri publice, însă acestea erau zgomotoase, voluminoase și destul de ineficiente. De atunci a trecut ceva timp, iar tehnologia a evoluat în multe domenii, în special în ceea ce privește aparatura electrică, astăzi uscătoarele de mâini profesionale bifând avantaje greu de egalat de banala hârtie.  

Uscătoarele de mâini profesionale au parcurs un drum lung, iar producătorii lucrează la eliminarea stereotipurilor negative pe care le auzim în ceea ce privește utilizarea unui asemenea aparat. Viața în era digitală se mișcă într-un ritm accelerat, astfel încât oamenii au nevoie de acțiuni rapide și rezultate pe măsură, indiferent de cât de banale sunt acestea.


Avantajele uscătoarelor de mâini profesionale

Pentru orice business, rentabilitatea anumitor investiții este foarte importantă. De aceea, înainte de unele achiziții majore se fac studii și analize care arată dacă acțiunea respectivă este indicată sau nu. Iar la această categorie intră, fără doar și poate, și uscătoarele de mâini profesionale la care se iau în calcul anumiți factori precum: prețul de achiziție, consumul și mentenanța. Marele atu al uscătoarelor de mâini profesionale îl reprezintă tocmai faptul că acestea permit economisirea banilor, înlocuind cu succes prosoapele de hârtie pe care companiile pierd o mulțime de bani lunar. Mai mult de atât, soluția este una potrivită și pentru protejarea mediului înconjurător, diminuând considerabil consumul de hârtie. 

O tonă de hârtie necesită 17 copaci, trei metri cubi de spațiu de depozitare și peste 75000 de litri de apă. Astfel, dacă încerci să diminuezi volumul de deșeuri, șervețelele și prosoapele de hârtie sunt departe de a fi prietenoase cu mediul nostru înconjurător. Eliminarea hârtiei și a șervețelelor reduce semnificativ costurile și timpul alocat de operatorii de curățenie cu golirea coșurilor de gunoi. 

Așadar, printre avantajele uscătoarelor de mâini profesionale, putem aminti de:
  • Costul redus – deși inițial constituie o investiție, prețul va fi amortizat în cel mai scurt timp, mai ales că modelele actuale de pe piață pot fi din ce în ce mai competitive când vine vorba despre economie, rapiditate în uscare și performanțe ridicate.
  • Viteza - uscătoarelor de mâini noi, actuale, permit o uscare rapidă a mâinilor, până în 10 secunde. 
  • Igiena – asigură o igienă corectă a mâinilor, evitând contaminarea încrucișată care poate avea loc în cazul atingerii unor șervețele de hârtie. Prin eliminarea hârtiei, se evită și înfundarea toaletelor. Cum uscătoarele de mâini profesionale sunt pe bază de senzori, aparatul nu este atins de către utilizator în niciun moment. 
  • Consumul redus – motoarele brushless (fără perii) vin cu un element de noutate, și anume o putere foarte mare, în condițiile unui consum redus.
  • Zgomotul redus – uscătoarele de mâini profesionale s-au dezvoltat foarte mult în ultimii ani, astfel că acestea au devenit foarte silențioase, putând fi utilizate cu succes în cabinetele medicale, librării, clase de studiu, birouri etc.


Esenia – brandul etalon pe piața uscătoarelor de mâini profesionale din Romania 

Esenia se remarcă de departe ca fiind unul dintre brandurile care au câștigat încrederea clienților noștri, oferind performanța la costuri accesibile, greu de egalat de alte branduri. Uscătoarele de mâini profesionale Esenia sunt dotate cu o tehnologie de ultimă generație pentru ca utilizatorii să se bucure de o eficiență sporită. Produse premium, uscătoarele de mâini profesionale Esenia sunt dotate cu motoare performante, fără perii (brushless), cu un timp de uscare al mâinilor redus. Randamentele acestora sunt foarte ridicate, noile tehnologii punându-și amprenta pe aceste tipuri de uscătoare de mâini. Modelele ce poartă semnătura Esenia se remarcă prin rezultatele incredibile cu un consum de energie mic, existând chiar posibilitatea setării unui consum de doar 500 W la aer rece.  
Uscătoarele de mâini profesionale Esenia se împart în două categorii: cele clasice ca aspect și formă, și cele în V, în care mâinile se introduc în aparat, având în comun însă aceeași eficiență sporită, marcată de uscarea completă a mâinilor în doar câteva secunde.  


Uscătoarele de mâini profesionale Esenia prezintă tehnologia premium

Esenia Power Jet - uscător de mâini profesional puternic
Esenia Power Jet este unul dintre cele mai puternice uscătoare de mâini de pe piață, un produs cu adevărat inovator datorită vitezei de funcționare de până la 400km/h. Usucă mâinile în doar 8-10 secunde, iar asta se întâmplă în condițiile unui consum extrem de redus de curent electric, mai exact cu până la 80% mai puțin. Tehnologia de ultimă generație implementată în acest tip de uscător de mâini îl plasează în topul aparatelor de gen profesionale, având randamente incredibile și precizie. Uscătorul de mâini Esenia Power Jet are la bază o tehnologie antibacteriană și este sigur, oprindu-se singur după 60 de secunde de funcționare.

Pe lângă aceste caracteristici tehnice ce cuceresc imediat, uscătorul profesional de mâini câștigă puncte și la capitolul aspect, având un design futurist și o carcasă din inox de calitate superioară, AISI304, un otel inoxidabil rezistent la temperaturi înalte și rugină, fiind amagnetic și greu sudabil. În plus, producătorul oferă o garanție prelungită de până la 5 ani. Proiectul etalon al companiei IgienaPHS în care au fost utilizate cu succes uscătoarele de mâini profesionale Esenia Power Jet este Salina Turda, cel mai salin mediu din întreaga Europă iar aparatele au trecut cu brio testul aprig al timpului.

Esenia Dry Plus - pentru zonele cu trafic intens
Ultimul model lansat pe piață este Esenia Dry Plus, un uscător de mâini cu senzor, compact și extrem de puternic, stabil, precis și, mai ales, eficient, fiind ideal pentru zonele cu trafic intens, grație motorului fiabil cu care este dotat, ce rezistă până la 500.000 de utilizări. Acest model se bucură de o tehnologie revoluționară, asigurând uscarea mâinilor în doar 6-8 secunde, având un consum de energie cu 80% mai mic decât alte tipuri de uscătoare. În plus, Esenia Dry Plus are încorporată tehnologia Led, ce permite ghidarea jetului de aer. Mai mult de atât, uscătorul de mâini profesional este dotat cu filtru antibacterian ce reține particulele grosiere din aer, asigurând totodată și o viață îndelungată motorului. 
Extrem de important este faptul că este sigur, acesta oprindu-se automat după o funcționare de 60 de secunde, are un nivel de zgomot de 70 dB(A) iar viteza aerului suflat este de 100 m/secundă. 

Esenia High Power - fiabilitate și aspect plăcut
Un alt model recomandat este Esenia High Power, fiind un produs de top, ce se bucură de un design elegant la exterior și de un motor puternic și fiabil la interior. Puterea brută, performanțele tehnice deosebite, uscarea rapidă a mânilor și nivelul redus de zgomot sunt atuuri ce recomandă acest uscător de mâini profesional. Spre deosebire de alte modele, Esenia High Power este prevăzut cu un accesoriu mobil ce se rotește la 360°, ce permite și uscarea feței și a părului. 

De ce reprezintă uscătorul de mâini profesional Esenia High Power o alegere potrivită?
  • În urma testelor la care a fost supus de către producător, acesta rezistă până la 500.000 de utilizări, fiind un model extrem de fiabil;
  • Este recomandat pentru zonele în care traficul este unul intens;
  • Este un produs Eco-Friendly;
  • Este prevăzut cu senzor cu infraroșu.

Esenia V-plus - uscător de mâini vertical
În cazul în care preferi un aparat vertical, uscătorul de mâini Esenia V-Plus este unul dintre cele mai fiabile uscătoare de mâini profesionale, fiind dotat cu motor cu sistem Brushless (fără perii), de ultimă generație, garantându-i o durată de funcționare net superioară față de alt tip de uscător de mâini. Mai mult de atât, aceste uscătoare de mâini profesionale Esenia sunt sigure, oprind automat încălzirea în momentul în care temperatura din încăpere ajunge la 25°C și repornește când aceasta scade sub această temperatură. Ai nevoie între 5 și 7 secunde pentru a avea mâinile complet uscate, fără să atingi nimic și fără să consumi inutil hârtie.

Aspectul modern este un detaliu ce trebuie luat în considerare, mai ales în băile din cadrul unor restaurante, Spa-uri sau centre medicale în care pretențiile sunt ridicate. 

Un alt atu al uscătoarelor de mâini profesionale Esenia este faptul că acestea sunt indicate în zonele cu trafic ridicat, modelul Esenia V-Plus fiind potrivit până la 1000 de utilizări zilnice. La un asemenea număr de uscări, ar fi necesară o cantitate uriașă de șervețele de hârtie și asigurarea unei mentenanțe riguroase din partea personalului administrativ care ar trebui să aloce foarte mult timp pentru golirea coșurilor de hârtie și reumplerea dispenserelor.

Pe lângă cele menționate mai sus, punem la socoteală și faptul că acestea sunt igienice, deoarece senzorul pornește singur imediat ce simte mâinile poziționate sub el sau în el, în funcție de model. 

Esenia V-Plus dispune și de o nouă tehnologie și afișaj LCD, fiind complet controlat de un microprocesor. Senzorii de poziționare a mâinilor îi permit să pornească și să oprească automat fluxul de aer. Motorul puternic produce jeturi în V pentru o uscare rapidă a mâinilor și este dotat cu rezervor pentru colectarea apei.


Alege uscătoarele profesionale de mâini Esenia pentru un viitor mai curat

Poți alege dintre multiple modele și designuri uscătoare de mâini profesionale  pentru diferite tipuri de trafic, în funcție de necesitățile tale. Îți punem la dispoziție o gamă largă de uscătoare de mâini profesionale Esenia, atât clasice automate, cu senzor, ce utilizează filtre HEPA (filtre ce rețin 99,9% din bacteriile și virușii existenți în toalete), cât și uscătoare verticale, ce utilizează lămpi UV care sterilizează aerul utilizat în uscarea rapidă. Pe lângă toate acestea, raportul calitate-preț este unul foarte bun. 

Intră pe www.igienaphs.ro la categoria dedicată uscătoarelor de mâini profesionale pentru a vizualiza întreaga gamă de uscătoare de mâini și investește într-un viitor mai sigur și igienic pentru tine și cei din jur!
 

Ultima actualizare:
Etichete: Igienă HoReCa