Aspirator injectie extractie Sprintus SE7. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles
Datorita perioadei extrem de aglomerate, am suspendat temporar preluarea comenzilor telefonice, prin urmare, va rugam sa plasati comanda online, eventual prin e-mail, disponiblitatea produselor fiind actualizata permanent pe site. Totodata, atat pentru siguranta dvs. cat si a personanului nostru, am suspendat temporar activitatea cu publicul la sediu.

OK, am inteles

Aspirator injectie extractie Sprintus SE7

Cod : 107.001
-2 %
REDUCERE
Aspirator injectie extractie Sprintus SE7. IgienaPHS
Aspirator injectie extractie Sprintus SE7Aspirator injectie extractie Sprintus SE7Aspirator injectie extractie Sprintus SE7
/ Opinia ta
Aspiratorul profesional cu spalare injectie-extractie Sprintus SE 7 este un echipament pentru curatenie fiabil si practic ideal pentru curatarea mochetelor, covoarelor, tapiteriilor din birouri, cinematografe, restaurante sau tapiteriilor auto. Datorita presiunii de injectie de 4 bar si a vacuumului de aspirare mare de 230 mbar acest aspirator profesional curata rapid si bine murdaria din tesatura. Injectia si aspirarea pot fi comutate individual sau simultan. Cei 6,5 litri de apa curata si cei 6.5 litri de apa murdara pot fi evacuati separat.
In Stoc
195 Puncte de Fidelitate
1672,00 lei
1638,56 lei
preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Poți comanda telefonic la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Descrierea produsului
 
Aspiratorul profesional cu spalare injectie-extractie Sprintus SE 7 este un echipament pentru curatenie fiabil si practic ideal pentru curatarea mochetelor, covoarelor, tapiteriilor din birouri, cinematografe, restaurante sau tapiteriilor auto.
Datorita presiunii de injectie de 4 bar si a vacuumului de aspirare mare de 230 mbar acest aspirator profesional curata rapid si bine murdaria din tesatura. Injectia si aspirarea pot fi comutate individual sau simultan.
Cei 6,5 litri de apa curata si cei 6.5 litri de apa murdara pot fi evacuati separat.

Aspiratorul profesional cu spalare injectie-extractie are incluse ca accesorii standard o talpa transparenta pentru mochete si una pentru tapiterii ideala la curatarea scaunelor (inclusiv tapiterii auto), a fotoliilor etc. În functie de necesitati injectia poate fi pornita prin simpla actionare cu degetul a bratului unei supape pozitionat pe maner. Talpa de aspirare transparenta permite observarea directa a zonei de lucru si evolutia procesului de spalare si curatare. 
 
Accesorii standard:
- tuburi metalice de aspirare 2 x 0,5 m,
- furtun 2,5 m,
- talpa aspirare mochete 250 mm,
- talpa aspirare tapiterii 105 mm.
 
Detalii tehnice:
- motorul de aspirare 1100 W,
- volumul rezervorului 6,5 litri,
- presiunea de pulverizare 4 bari,
- presiune de aspirare 230 mbar,
- capacitatea de pulverizare 0,6l/min,
- lungimea furtunului de aspirare 2,5 m,
- tensiunea de alimentare 220 V,
- lungimea cablului de alimentare 7,5 m,
- greutate 13 kg,
- diametrul furtunului si a tevilor de aspirare 38 mm,
- dimensiuni ( L x l x H ) 550 x 350 x 635 mm.
Fără comentarii pentru acest produs

Citeste mai mult
Te-ar mai putea interesa

Perie de mina pentru curatare tapiterii, TASKI

Perie de mana pentru curatare tapiterii pentru Aspirator profesional injectie-extractie TASKI aquamat 10.1.
880,36 lei
preț fără TVA
- 2 %

Aspirator injectie extractie Sprintus SE7

Descrierea produsului   Aspiratorul profesional cu spalare injectie-extractie Sprintus SE 7 este un echipament pentru curatenie fiabil si practic ideal pentru curatarea mochetelor, covoarelor, tapiteriilor din birouri, cinematografe, restaurante sau tapiteriilor auto. Datorita presiunii de injectie de 4 bar si a vacuumului de aspirare mare de 230 mbar acest aspirator prof[...]
1672,00 lei
1638,56 lei
preț fără TVA

Aspirator injectie extractie - Ghibli & Wirbel M26

Înfiintata in 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si  masinilor profesionale industriale. Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidata ce a o[...]
4006,56 lei
preț fără TVA
- 17 %

Aspirator profesional injectie extractie - Ghibli & Wirbel Power Extra 7 P

Înfiintata in 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si masinilor profesionale industriale. Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidata ce a ofer[...]
1875,62 lei
1556,76 lei
preț fără TVA
- 10 %

Aspirator injectie extractie - Ghibli & Wirbel Power Extra M11 I

Înfiintata in 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si  masinilor profesionale industriale. Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidata ce a ofe[...]
3746,33 lei
3371,70 lei
preț fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI