Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Aspirator injecție extracție Sprintus SE7

Cod : 107.001
-2 %
REDUCERE
Aspirator injectie extractie Sprintus SE7. IgienaPHS
/ Opinia ta
Aspiratorul profesional cu spălare injecție-extracție Sprintus SE 7 este un echipament pentru curățenie fiabil și practic ideal pentru curățarea mochetelor, covoarelor, tapițeriilor din birouri, cinematografe, restaurante sau tapițeriilor auto. Datorită presiunii de injecție de 4 bar și a vacuumului de aspirare mare de 230 mbar acest aspirator profesional curăță rapid și bine murdaria din tesatura. Injectia si aspirarea pot fi comutate individual sau simultan. Cei 6,5 litri de apă curăță și cei 6.5 litri de apă murdară pot fi evacuați separat.
In Stoc
195 Puncte de Fidelitate
1672,00 lei
1638,56 lei
preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Poți comanda telefonic la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Descrierea produsului
 
Aspiratorul profesional cu spălare injecție-extracție Sprintus SE 7 este un echipament pentru curățenie fiabil și practic ideal pentru curățarea mochetelor, covoarelor, tapițeriilor din birouri, cinematografe, restaurante sau tapițeriilor auto.
Datorită presiunii de injecție de 4 bar și a vacuumului de aspirare mare de 230 mbar acest aspirator profesional curăță rapid și bine murdaria din tesatura. Injectia si aspirarea pot fi comutate individual sau simultan.
Cei 6,5 litri de apă curăță și cei 6.5 litri de apă murdară pot fi evacuați separat.

Aspiratorul profesional cu spălare injecție-extracție are incluse ca accesorii standard o talpă transparentă pentru mochete și una pentru tapițerii ideală la curățarea scaunelor (inclusiv tapițerii auto), a fotoliilor etc. În funcție de necesități injecția poate fi pornită prin simpla acționare cu degetul a brațului unei supape poziționat pe maner. Talpa de aspirare transparentă permite observarea directă a zonei de lucru și evoluția procesului de spălare și curățare. 
 
Accesorii standard:
- tuburi metalice de aspirare 2 x 0,5 m,
- furtun 2,5 m,
- talpă aspirare mochete 250 mm,
- talpă aspirare tapițerii 105 mm.
 
Detalii tehnice:
- motorul de aspirare 1100 W,
- volumul rezervorului 6,5 litri,
- presiunea de pulverizare 4 bari,
- presiune de aspirare 230 mbar,
- capacitatea de pulverizare 0,6l/min,
- lungimea furtunului de aspirare 2,5 m,
- tensiunea de alimentare 220 V,
- lungimea cablului de alimentare 7,5 m,
- greutate 13 kg,
- diametrul furtunului si a tevilor de aspirare 38 mm,
- dimensiuni ( L x l x H ) 550 x 350 x 635 mm.
Fără comentarii pentru acest produs

Citeste mai mult
Te-ar mai putea interesa

Perie de mînă pentru curățare tapițerii, TASKI

Perie de mână pentru curățare tapițerii pentru Aspirator profesional injecție-extracție TASKI aquamat 10.1.
866,02 lei
preț fără TVA
- 2 %

Aspirator injecție extracție Sprintus SE7

Descrierea produsului   Aspiratorul profesional cu spălare injecție-extracție Sprintus SE 7 este un echipament pentru curățenie fiabil și practic ideal pentru curățarea mochetelor, covoarelor, tapițeriilor din birouri, cinematografe, restaurante sau tapițeriilor auto. Datorită presiunii de injecție de 4 bar și a vacuumului de aspirare mare de 230 mbar acest a[...]
1672,00 lei
1638,56 lei
preț fără TVA

Aspirator injecție extracție - Ghibli & Wirbel M26

Înființată în 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si  masinilor profesionale industriale. Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidat[...]
3941,28 lei
preț fără TVA
- 12 %

Aspirator profesional injecție extracție - Ghibli & Wirbel Power Extra 7 P

Înființată în 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si masinilor profesionale industriale. Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidata c[...]
1845,06 lei
1623,65 lei
preț fără TVA
- 10 %

Aspirator injecție extracție - Ghibli & Wirbel Power Extra M11 L

Înființată în 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si  masinilor profesionale industriale. Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidata [...]
3685,29 lei
3316,76 lei
preț fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI