Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Aspirator injectie extractie - Ghibli & Wirbel Power Extra M11 L

Cod : 14754010001
-10 %
REDUCERE
/ Opinia ta
In ciuda dimensiunilor mici, aspiratorul de injectie extractie Ghibli & Wirbel M 11 este capabil de a atinge performantele unei masini mai mari. Este ideal pentru sectorul automobilelor si pentru a curata orice tip de tesatura, cum ar fi: mochete, covoare, tapiterii auto, canapele din material textil, etc. Aspiratorul este echipat cu o pompa puternica ( 48 W), cu o ratie de sprayere a apei de 1.1 l/min. Aspiratorul de injectie extractie Ghibli & Wirbel M11 poate fi golit foarte usor, fie folosind furtunul de evacuare sau prin indepartarea rezervorului si golirea acestuia.
In Stoc
395 Puncte de Fidelitate
3685,29 lei
3316,76 lei
preț fără TVA

Transport gratuit*
Comanda telefon
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Înființată în 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si  masinilor profesionale industriale.

Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidata ce a oferit întotdeauna un raport calitate / preț excelent, pentru utilajele lor profesionale cu caracteristici tehnice inovatoare.  

Descriere:

In ciuda dimensiunilor mici, aspiratorul de injectie extractie Ghibli & Wirbel M 11 este capabil de a atinge performantele unei masini mai mari. Este ideal pentru sectorul automobilelor si pentru a curata orice tip de tesatura, cum ar fi: mochete, covoare, tapiterii auto, canapele din material textil, etc.

Aspiratorul este echipat cu o pompa puternica ( 48 W), cu o ratie de sprayere a apei de 1.1 l/min.

Aspiratorul de injectie extractie Ghibli & Wirbel M11 poate fi golit foarte usor, fie folosind furtunul de evacuare sau prin indepartarea rezervorului si golirea acestuia.

Date tehnice:
  • Tensiune alimentare: 230 v
  • Putere maxima:1300 w
  • Capacitate container solutie: 11 l
  • Capacitate container colectare: 12 l
  • Presiune: 7 bar
  • Nivel zgomot: 60 db(A)
  • Lungime cablu: 10 m
  • Greutate: 16 kg

Accesorii incluse:

-furtun cu lungimea de 3 metri (Ø 40)
-perie de mana pentru tapiterie
-talpa pentru pardoseala (mocheta, covoare, etc.)
 
Fără comentarii pentru acest produs

Citeste mai mult
Te-ar mai putea interesa

Perie de mina pentru curatare tapiterii, TASKI

Perie de mână pentru curățare tapițerii pentru Aspirator profesional injecție-extracție TASKI aquamat 10.1.
866,02 lei
preț fără TVA
- 2 %

Aspirator injectie extractie Sprintus SE7

Descrierea produsului   Aspiratorul profesional cu spălare injecție-extracție Sprintus SE 7 este un echipament pentru curățenie fiabil și practic ideal pentru curățarea mochetelor, covoarelor, tapițeriilor din birouri, cinematografe, restaurante sau tapițeriilor auto. Datorită presiunii de injecție de 4 bar și a vacuumului de aspirare mare de 230 mbar acest a[...]
1672,00 lei
1638,56 lei
preț fără TVA

Aspirator injectie extractie - Ghibli & Wirbel M26

Înființată în 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si  masinilor profesionale industriale. Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidat[...]
3941,28 lei
preț fără TVA
- 15 %

Aspirator profesional injectie extractie - Ghibli & Wirbel Power Extra 7 P

Înființată în 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si masinilor profesionale industriale. Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidata c[...]
1845,06 lei
1568,30 lei
preț fără TVA
- 10 %

Aspirator injectie extractie - Ghibli & Wirbel Power Extra M11 L

Înființată în 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si  masinilor profesionale industriale. Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidata [...]
3685,29 lei
3316,76 lei
preț fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI