Aspirator injectie extractie - Ghibli & Wirbel Power M11I | IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Aspirator injectie extractie - Ghibli & Wirbel Power Extra M11 I

Cod : 14754010001
-10 %
REDUCERE
Aspirator injectie extractie - Ghibli & Wirbel Power M11I | IgienaPHS
Aspirator injectie extractie - Ghibli & Wirbel Power Extra M11 LAspirator injectie extractie - Ghibli & Wirbel Power Extra M11 LAspirator injectie extractie - Ghibli & Wirbel Power Extra M11 L
In Stoc
419 Puncte de Fidelitate
4659,39 lei
4193,45 lei
3523,91 lei fără TVA

Transport gratuit*
Comanda telefon
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Înfiintata in 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si  masinilor profesionale industriale.

Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidata ce a oferit intotdeauna un raport calitate / pret excelent, pentru utilajele lor profesionale cu caracteristici tehnice inovatoare.  

Descriere:

In ciuda dimensiunilor mici, aspiratorul de injectie extractie Ghibli & Wirbel M 11 este capabil de a atinge performantele unei masini mai mari. Este ideal pentru sectorul automobilelor si pentru a curata orice tip de tesatura, cum ar fi: mochete, covoare, tapiterii auto, canapele din material textil, etc.

Aspiratorul este echipat cu o pompa puternica ( 48 W), cu o ratie de sprayere a apei de 1.1 l/min.

Aspiratorul de injectie extractie Ghibli & Wirbel M11 poate fi golit foarte usor, fie folosind furtunul de evacuare sau prin indepartarea rezervorului si golirea acestuia.

Date tehnice:
  • Tensiune alimentare: 230 v
  • Putere maxima:1300 w
  • Capacitate container solutie: 11 l
  • Capacitate container colectare: 12 l
  • Presiune: 7 bar
  • Nivel zgomot: 60 db(A)
  • Lungime cablu: 10 m
  • Greutate: 16 kg

Accesorii incluse:

-furtun cu lungimea de 3 metri (Ø 40)
-perie de mana pentru tapiterie
-talpa pentru pardoseala (mocheta, covoare, etc.)
 
Fără comentarii pentru acest produs

Istoricul tau de navigare


BRANDURI