Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Aspirator injectie extractie TASKI Aquamat 10

Cod : TAQ10
-5 %
REDUCERE
Aspirator injectie extractie Taski Aquamat 10 - curatare in profunzime.
/ Opinia ta
Masina Taski Aquamat 10, compacta pentru curatare prin injectie/extractie. Principalele caracteristici : Rezultate excelente de curatare în profunzime Curatare locala rapida si e cienta Transport usor Gama completa de accesorii Rezultate excelente de curatare în profunzime Curatarea în profunzime prin injectie-extractie constituie metoda cea mai moderna de curatare optima a mochetelor si covoarelor dumneavoastra. Aceasta garanteaza o durata mai lunga de utilizare a mochetelor, îndepartând murdaria profunda, dar pastrând aspectul acestora.
In Stoc
639 Puncte de Fidelitate
5649,31 lei
5366,85 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Poți comanda telefonic la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Mașina Taski Aquamat 10, compactă pentru curățare prin injecție/extractțe. 

Principalele caracteristici:

  •  Rezultate excelente de curățare în profunzime
  •  Curățare locală rapidă și eficientă
  •  Transport ușor
  •  Gama completă de accesorii

Rezultate excelente de curățare în profunzime 
Curățarea în profunzime prin injecție-extracție constituie metoda cea mai modernă de curățare optimă a mochetelor și covoarelor dumneavoastră. Aceasta garantează o durată mai lungă de utilizare a mochetelor, îndepartând murdăria profundă, dar păstrând aspectul acestora.

Curățare locală rapidă și eficientă
Pastrați această mașină la îndemână, pentru a remedia orice accident.
Împreună cu peria manuală opțională și cu produsele profesionale de îndepartare a petelor, întreruperile sunt minime, iar incidentele sunt rezolvate în mod eficient.

Transport ușor
Datorită designului modular, greutății reduse și dimensiunilor compacte, mașina TASKI aquamat 10.1 se transportă ușor dintr-un loc în altul.

Gama completă de accesorii
Dispozitivul de pulverizare se poate folosi pentru a pulveriza în prealabil detergent pe mochetă, înaintea curățarii în profunzime, pentru a maximiza eficiența. Duza manuală opțională de 12 cm facilitează curățarea în profunzime a tapițeriei, scărilor și altor locuri greu accesibile. Peria deasă pentru mochete conferă întregii suprafețe un aspect uniform, reducând de asemenea timpul de uscare.

Caracteristici tehnice :
Rezervor soluție 10 L
Rezervor soluție murdară 10 L
Fluxul maxim de aer 41 L/s
Vacuum 18 kPa
Dimensiuni (L x l x Î) 380x380x600 mm
Greutate 12 kg
Consum nominal 900 W
Nivel de zgomot 66 dB(A)
Lungime cablu 10 m
Clasa de protecție II
Aprobări Certificat testare CE/CB /ÖVE/SEV

Notă: Aspiratorul include setul injecție-extracție cu talpă fixă. Opțional se poate comanda peria de mână pentru curățat tapițerii.

 

Fără comentarii pentru acest produs

Citeste mai mult
Te-ar mai putea interesa

Perie de mina pentru curatare tapiterii, TASKI

Perie de mână pentru curățare tapițerii pentru Aspirator profesional injecție-extracție TASKI aquamat 10.1.
866,02 lei
preț fără TVA
- 2 %

Aspirator injectie extractie Sprintus SE7

Descrierea produsului   Aspiratorul profesional cu spălare injecție-extracție Sprintus SE 7 este un echipament pentru curățenie fiabil și practic ideal pentru curățarea mochetelor, covoarelor, tapițeriilor din birouri, cinematografe, restaurante sau tapițeriilor auto. Datorită presiunii de injecție de 4 bar și a vacuumului de aspirare mare de 230 mbar acest a[...]
1672,00 lei
1638,56 lei
preț fără TVA

Aspirator injectie extractie - Ghibli & Wirbel M26

Înființată în 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si  masinilor profesionale industriale. Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidat[...]
3941,28 lei
preț fără TVA
- 15 %

Aspirator profesional injectie extractie - Ghibli & Wirbel Power Extra 7 P

Înființată în 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si masinilor profesionale industriale. Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidata c[...]
1845,06 lei
1568,30 lei
preț fără TVA
- 10 %

Aspirator injectie extractie - Ghibli & Wirbel Power Extra M11 L

Înființată în 1968 in nordul Italiei, Ghibli & Wirbel este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia aspiratoarelor si  masinilor profesionale industriale. Cu peste 50 de ani de istorie, Ghibli & Wirbel este un lider la nivel European in bussinesul utilajelor de curatenie profesionala. Este cunoascut ca un producator cu experienta consolidata [...]
3685,29 lei
3316,76 lei
preț fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI