Detergent automat pentru rufe Dero Roua Muntelui 6kg. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Detergent pentru rufe automat Dero Roua Muntelui, 6kg

Cod : NI016
Detergent automat pentru rufe Dero Roua Muntelui 6kg. IgienaPHS
Stoc epuizat

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Detergent pudra pentru spalarea automata a rufelor.

Dero Ozon are o formula eficienta cu oxigen activ care spulbera cele mai frecvente 99 de pete, oferind in acelasi timp hainelor tale prospetimea care dureaza mult, mult timp.
 
Spalatul rufelor devine mai usor ca oricand.
 
Puterea lui DERO este la fel de proaspata chiar si la temperaturi mici.
 
Se economiseste energie, insa nu si la curatenie si emana prospetime din belsug.

Aroma: Roua Muntelui 

Capacitate: 6 kg
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Detergent pentru rufe automat Dero Frezie 2 in 1, 2kg

Detergent pudra pentru spalarea automata a rufelor.   Dero Ozon are o formula eficienta cu oxigen activ care spulbera cele mai frecvente 99 de pete, oferind in acelasi timp hainelor tale prospetimea care dureaza mult, mult timp.    Spalatul rufelor devine mai usor ca oricand.   Puterea lui DERO este la fel de proaspata chiar si la temperaturi mici. D[...]
Stoc epuizat

Istoricul tau de navigare


BRANDURI