Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser hartie igienica Tork Smart One - Alb mare

Cod : SCA-680000

3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta

In Stoc
13 Puncte de Fidelitate
107,00 lei
preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dispenserul Tork Smart One mare, realizat din plastic alb, cu rolă, este un sistem potrivit pentru toaletele cu trafic mare, inclusiv pentru mediile solicitante din punct de vedere al igienei.
Este un produs robust și eficient, care va elibera un singur șervețel, economisind în acest fel hârtia utilizată cu până la 40% față de dispenserele obișnuite de hârtie igienică (jumbo). Costurile consumabilelor vor fi reduse în mod corespunzător.

Caracteristici:

  • Design modern și funcțional, realizat din plastic abs, foarte ușor de întreținut,
  • Suprafața dispenserului permite urmărirea permanentă a stocului disponibil de hârtie igienică, în vederea reîncărcării la timp,
  • Dispune de un sistem de blocare cu cheie și încuietoare, ușor de accesat de către personalul de curățenie,
  • Dozatorul de capacitate mare, ce reduce timpul destinat mentenanței produsului,
  • Dispenserul eliberează un singur șervețel la o utilizare, reducând cu până la 40% consumul de hârtie și implicit costurile acesteia,
  • Un plus de igienă: utilizatorul atinge doar șervețelul pe care îl va folosi,
  • Are un sistem de prindere în perete cu șuruburi

 
Caracteristici tehnice:

Sistem: T8 - Sistem SmartOne pentru role de hartie igienica
Material: Plastic
Culoare: Alb (disponibil și pe negru)
Lățime: 269 mm, Înălțime: 269 mm, Adâncime: 156 mm
Greutate: 0,908 kg
Marca: Tork

Dispenserul Tork Smart One mare, cu rolă este alegerea ideală pentru toaletele cu trafic mare, fiind un produs rezistent în timp, sigur și foarte ușor de întreținut.
Cu dispenserul pentru hârtie igienică Tork Smart One mare poți fi sigur că ai optat pentru calitate la cel mai bun preț posibil! Verificăm personal fiecare dispenser pe care îl poți achiziționa de pe site-ul nostru, pentru a ne asigura că îndeplinește cele mai exigente standarde de calitate.

Carcasa
Plastic ABS
Tip rola
Smart One
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Hartie igienica Tork SmartOne 472242, 207 m

Tip rola: Maxi Jumbo, Smart One
Considerata cea mai economica hartie igienica de la Tork, rola de hartie igienica Tork SmartOne 472242 este potrivita pentru grupuri sanitare cu trafic mare, chiar si in cele mai solicitante spatii. Printre avantajele sale putem enumera: Hartia igienica SmartOne este portionata, permitand astfel reducerea consumului cu pana la 40% fara de hartia normala, neportionata [...]
25,11 lei
preț fără TVA

BRANDURI