Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser hârtie igienică bulk pach Tork

Cod : SCA-556008

3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dispenserul bulk pack Tork alb pentru hârtie igienică pliată (împăturită) este recomandat pentru toaletele cu trafic mic spre mediu, din diverse medii profesionale, așa cum sunt toaletele centrelor cosmetice, ale cabinetelor medicale, ale cafenelelor mici, etc. Este destinat inclusiv pentru mediile în care igiena este importanta, utilizatorul atingând doar bucata de hârtie igienică de care are nevoie. Dozatorul are un design funcțional, compact, special realizat pentru a se potrivi cu ușurință în spațiile mici.

In Stoc
11 Puncte de Fidelitate
 
90,00 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
Comanda telefonica
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dispenser hârtie igienică bulk pach Tork

Dispenserul bulk pack Tork alb pentru hârtie igienică pliată (împăturită) este recomandat pentru toaletele cu trafic mic spre mediu, din diverse medii profesionale, așa cum sunt toaletele centrelor cosmetice, ale cabinetelor medicale, ale cafenelelor mici, etc.
Este destinat inclusiv pentru mediile în care igiena este importanta, utilizatorul atingând doar bucata de hârtie igienică de care are nevoie.
Dozatorul are un design funcțional, compact, special realizat pentru a se potrivi cu ușurință în spațiile mici. 

Caracteristici:
  • Dispenserul de hartie igienică bulk pack Tork foloseste hartie igienica pliată (aproximativ 250 buc);
  • Produsul are un design modern și funcțional, specific produselor din gama Tork;
  • Fereastra semitransparentă permite urmărirea permanentă a stocului de hârtie igienică, în vederea reîncărcării la timp;
  • Design modern și funcțional, specific produselor din gama Tork;
  • Igienă sporită: utilizatorul nu atinge decât bucata de hârtie igienică de care are nevoie;
  • Consumul de hârtie igienică este redus cu până la 30% datorită utilizării unei singure bucăți de hârtie o dată;
  • Dispune de un sistem de blocare cu cheie și încuietoare, ușor de accesat;
  • Dispenserul are o frâna pentru rola, eliberează ușor hârtia, care nu va cădea pe podea;
  • Dinții sunt durabili, armați cu fibra de sticla, pentru a rupe ușor hârtia;
  • Are un sistem de prindere în perete cu șuruburi.
 
Caracteristici tehnice:

Sistem: T3 - Sistem pentru hârtie igienica pliată/împăturită
Material: Plastic
Culoare: Negru (disponibil și pe alb)
Lățime: 159 mm, Înălțime: 271 mm, Adâncime: 128 mm
Greutate:  0,517 gr
Marca: Tork

Cu dispenserul bulk pack Tork pentru hârtie igienică pliată ai calitatea incontestabilă oferită de unul din cei mai importanți furnizori de produse de igiena profesională din Europa la un preț excelent.
Carcasa
Plastic ABS
Tip rola
Bulk Pach
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

-10 %

Hartie igienica bulk Tork Premium 114273, 252 buc, 2 str

Tip rola: Bulk Pach
Hartia igienica Bulk Tork 114273 Premium are un sistem igienic de dozare a hartiei si o eficienta ridicata, reducand consumul excesiv al hartiei. Astfel, beneficiati de reducerea costurilor pe termen mediu si lung si oferiti si calitate celor care intra in contact cu produsele consumabile pe care le puneti la dispozitie. Sistemul Bulk Pack asigura cel mai bun rap[...]
4,42 lei
3,98 lei
preț fără TVA
-18 %

Hartie igienica bulk Papernet

Tip rola: Bulk Pach
O hartie igienica de calitate superioara se observa de la prima atingere. Delicata, imaculata, impaturita intr-un mod inteligent, astfel incat sa fie atinsa doar de catre utilizatorul final, hartia igienica Papernet 402598 este una dintre cele mai bune alegeri daca doriti sa imbinati cu succes calitatea superioara si pretul accesibil. Distribuirea consumabilului portie cu porti[...]
4,03 lei
3,30 lei
preț fără TVA

Hartie igienica bulk pack Esenia

Tip rola: Bulk Pach
Pentru afacerea ta nu concepi sa faci rabat de la calitate. Insa doresti si o eficientizare a costurilor mai ales la consumabile. De aceea, noi iti propunem o hartie igienica de la Esenia, in doua straturi, ce asigura cel mai bun raport consum-pret asupra costurilor. Distribuirea consumabilului portie cu portie aduce deasemeni beneficiul unui control mai bun in utilizare, folos[...]
2,21 lei
preț fără TVA

BRANDURI