Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser servetele masa Tork gri

Cod : SCA-272613

-10 %
REDUCERE
/ Opinia ta
Dispenser din plastic pentru șervetele de masa - Tork Xpressnap N4, un produs personalizabil – pe fețele acestuia putând fi afișate diverse mesaje promoționale. Un produs elegant, ideal pentru restaurante, cafenele sau birouri. Dispenserul este disponibil și pe negru. Caracteristici: Dispenser din plastic pentru șervețele de masă pliate, practic și util, Folosirea acestui dispenser reduce cu până la 25% consumul de șervețele, datorită dozajului foaie cu foaie, Design modern, cu linii elegante, un produs ce va fi cu siguranță apreciat de vizitatori, Un produs ușor de întreținut și de utilizat, Pe partea transparentă poate fi personalizat cu diverse mesaje promoționale, Dispenser realizat din materiale de calitate, fiabil și durabil, Dimensiunile compacte îl recomandă pentru orice masă, chiar și pentru mesele de mici dimensiuni

In Stoc
10 Puncte de Fidelitate
96,25 lei
86,63 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dispenser servetele masa pliate Tork gri

Dispenser din plastic pentru șervetele de masa - Tork Xpressnap N4, un produs personalizabil – pe fețele acestuia putând fi afișate diverse mesaje promoționale. Un produs elegant, ideal pentru restaurante, cafenele sau birouri.
Dispenserul este disponibil și pe negru.
 
Caracteristici:

  • Dispenser din plastic pentru șervețele de masă pliate, practic și util,
  • Folosirea acestui dispenser reduce cu până la 25% consumul de șervețele, datorită dozajului foaie cu foaie,
  • Design modern, cu linii elegante, un produs ce va fi cu siguranță apreciat de vizitatori,
  • Un produs ușor de întreținut și de utilizat,
  • Pe partea transparentă poate fi personalizat cu diverse mesaje promoționale,
  • Dispenser realizat din materiale de calitate, fiabil și durabil,
  • Dimensiunile compacte îl recomandă pentru orice masă, chiar și pentru mesele de mici dimensiuni

 
Caracteristici tehnice:

Sistem:   N4 - Sistem pentru șervetele de masa pliate
Material: Plastic
Culoare: gri
Lățime: 201 mm, Înălțime: 155 mm, Adâncime: 150 mm
Greutate:  646 grame
Marca: Tork

Utilizează cu încredere dispenserul din plastic pentru șervețele pliabile Tork gri, un produs personalizabil, cu un design modern!

Carcasa
Plastic ABS
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Servetele de masa Tork 10840, 225 buc/pach, 1 str

Servetele de masa pentru dispensere din plastic - Tork Xpressnap Extra Soft N4. Servetele intr-un strat, moi si embosate. Recomandate pentru fast food-uri, cafenele, puburi, etc. Fiecare pachet este igienic si protejat de un ambalaj din plastic. Se deschid si se transporta cu usurinta. Pachetul este foarte usor de deschis si de introdus in dispenser.  Avizate pentr[...]
7,44 lei
preț fără TVA

BRANDURI